English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.MAGE

 
 
Thread Tools
Old 02 December 2017, 19:19   #1
Seiya
Registered User

Seiya's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Italy
Posts: 337
AmigaApps Gamebase New version

Now you can download this new version that has more entries, more clean directory and very important doesn't include kickstart rom images.
to work you have to use your rom images in this way:
you must to copy them into "scripts" directory and named in this way:

CD32.rom
CD32EX.rom
CDTV.rom
CDTVEX10.rom
CDTVEX23.rom
CDTVEX27.rom
Kick10.rom
Kick12.rom
Kick13.rom
Kick14,rom
Kick30.rom
Kick31.rom
Kick200.rom
Kick204.rom
Kick205.rom


In this database however could be an error that i cannot fix.
I have renamed database in "amiga-apps" to work correctly (original "amigaapps" name don't work out my PC and i don't know because is necessary to rename database).
So at the end you must to have a directory called "Amiga-Apps" and a MDB called "Amiga-Apps.mdb".

The problem is caused by this program: "A-Line BBS V1.3c" and you find 2 equal entries.
One of this works correctly, the other crash GameBase with a Crash error.
I tried anything to config but this entries is blocked in mdb and also with Access in cannot delete it.

If database fail to load, you can simply rename Directory and MDB file and of course use GBToolbox icon (or GBToobox.exe)
before launch GameBase icon (or GameBase.exe)

Edit:

some features cannot be automatic like Bridgboard that you must use WinUAE F12 key to add support to x86 bridgeboard.
One ore two softwares require real net card like A2065 that you have to mount by hand.
Maybe one day i find a way to handle via GEMUS

Amiga-Apps

Last edited by Seiya; 02 December 2017 at 23:50.
Seiya is offline  
AdSense AdSense  
Old 02 December 2017, 21:00   #2
Estrayk
Registered User

Estrayk's Avatar
 
Join Date: Apr 2015
Location: Spain
Posts: 86
Thanks Seiya, downloading...
Estrayk is offline  
Old 07 December 2017, 22:20   #3
Seiya
Registered User

Seiya's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Italy
Posts: 337
mdb fixed
It works now as "AmigaApps".

With this update you have to replace any files
Screenshot dir is changed in Picture (now the images has been changed in size) so in Front-End you have to choose this new directory as Screenshot (you can delete the dir "Pictures"),
No kickstart roms included!
This fix has been cured by ".Mad"

Fixed files

Last edited by Seiya; 08 December 2017 at 01:04.
Seiya is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmigaApps GameBase Seiya project.MAGE 27 25 June 2017 15:19
Gamebase Amiga 2.0 wrong dat version Sslyss Amiga scene 2 19 March 2016 12:49
Setting up Extras/SPS in GameBase Amiga [was: "gamebase"] denbob1200 project.MAGE 11 31 December 2007 22:38
Old version number? [GameBase version vs. GBA version + misc. questions] wanderer project.MAGE 5 23 August 2007 01:51

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.12768 seconds with 13 queries