English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 02 April 2012, 17:20   #1
Mnemesi
Registered User

Mnemesi's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: North America
Age: 51
Posts: 58
Unusual Pointer Bug caused by corrupt file bits?

I've had this problem for a very long time, actually, but it's sort of minor and I figured over the years I'd eventually find a solution to this. Basically, I transferred the contents of an Amiga HD over to the PC as loose files, and ran it under UAE with reasonable success, save one oddity. The mouse pointer, whenever intuition resets the screen resolution, gets thinner and thinner. It's fine under the standard 640x200 mode, but each time I change the screen resolution up to a higher setting, it gets progressively worse. I'm wondering if anyone else has ever encountered it. I suspect it's related to the various bits on files (like SCRIPT) not being transferred from the Amiga side, but I'm hoping someone might know what specific file might be responsible for mouse pointer weirdness like this. FYI, when the files are transferred back to a real Amiga, it happens there too so it's not WinUAE's fault - which is why this isn't posted under WinUAE support.
Mnemesi is offline  
Old 02 April 2012, 17:45   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 6,051
This cannot be caused by "file bits". The only bits that would affect prefs are

- protected against write or delete -> you cannot save changes
- protected against read -> prefs are not applied during boot

Other bits have no influence.

You have probably set the resolution to "HiRes" in Prefs/Pointer. This gives various results on different screen modes.
thomas is offline  
Old 02 April 2012, 19:10   #3
Mnemesi
Registered User

Mnemesi's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: North America
Age: 51
Posts: 58
Thanks for the reply. I've fiddled with the hi-res checkbox under Prefs regarding this to no avail. One thing I haven't pointed out is that I do use ModePro to promote my screen to Double NTSC from regular Interlace. This makes the pointer, of course, even thinner. One other possibility is something got just outright corrupted in the transfer, versus lost in translation...
Mnemesi is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unusual characters in filenames and shared folders mark_k support.WinUAE 3 03 February 2013 19:50
Hardware change caused problems tcook1943 support.WinUAE 4 07 August 2011 16:07
The Unusual Case of Doctor Strange Asle HOL data problems 1 06 July 2010 01:16
CD rom with unusual interface Magno Boots support.Hardware 9 25 August 2007 22:01

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05993 seconds with 13 queries