English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old Today, 19:27   #21
crazyc
Registered User

 
Join Date: May 2012
Location: Gravesend - UK
Posts: 607
In the Startup and cleanup files, don't uncomment the lines that say "Stop the IP-Stack..." etc. that just is to tell you what the next line does so its only the actual commands that should be uncommented.
crazyc is offline  
Old Today, 19:37   #22
crazyc
Registered User

 
Join Date: May 2012
Location: Gravesend - UK
Posts: 607
Which bits are not working? you can test each stage, so for example, comment out the Cleanup line from the WHDLOAD prefs. Start Miami, then run a whdload game you know needs an update, and it should tell you that (so you know the stack works). Start the game then quit out and then do it again. If the Cleanup file was not run then MIAMI should now be stopped (as it wasnt restarted)and hence whdload will not do the update check.
Once you know that works, you can re-enable the cleanup and do the same test, which will prove if the cleanup file is restarting MIAMI successfully as then it should do the update check each time.

Your open url looks OK as far as I can see just make sure you click use and save etc- I assume that is the correct path to AWEB on your HD - I picked it using the selector rather than typing it in. Maybe add the "%u" - not sure it makes a difference - I didnt think I used it with Ibrowse but it didnt break it when I added it.
crazyc is offline  
Old Today, 19:52   #23
rabidgerry
Registered User

rabidgerry's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: N.Ireland/Belfast
Posts: 548
Fixed the description lines so it's just the A rex commands in startup and cleanup.

Which bits aren't working? All bits aren't working, I get dos errors for each step and then I have to hit start and the game starts to run.

Added "%u" back into the Aweb bit, and yes I didn't type the path I searched manually.

I will have another look at this in more detail and see what happens.
rabidgerry is offline  
Old Today, 21:29   #24
crazyc
Registered User

 
Join Date: May 2012
Location: Gravesend - UK
Posts: 607
did you comment out the other stuff at the start of the whdload startup script? Mine literally only uses the lines for the network start and close.
crazyc is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bard's Tale WHD - winuae bug or slave problem? ED-209 support.Games 4 22 June 2020 08:12
Pinball Illusions - The Vikings table - whd slave Psygore project.WHDLoad 12 02 April 2013 11:56
Project-X WHD new slave Psygore project.WHDLoad 32 01 March 2012 22:08
Cybernetix (Vision) WHD Slave Update Request... Heavy Stylus project.WHDLoad 9 16 June 2011 00:00
Email notification. Claw22000 project.EAB 4 05 May 2011 16:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 23:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06333 seconds with 14 queries