English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinFellow

 
 
Thread Tools
Old 10 February 2007, 16:27   #1
stemachine
 
Posts: n/a
New user needs help.

Hello, forgive me if this is a stupid question. I have a problem with an A1200 version of exile. The game intro loads fine, and the music plays, but I am unable to exit from the intro screen and actually start playing the game. The same happens with my A500 version of Agony. Can anyone help me?
 
Old 10 February 2007, 21:12   #2
Zetr0
Ya' like it Retr0?
Zetr0's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: United Kingdom
Age: 44
Posts: 9,768
Heys stemachine,

Welcome to the EAB, i am sure you will like it here

alas other perhaps a dodgy disk or version i am unsure as to whats the problem...

fear not, others are msot likely too
Zetr0 is offline  
Old 11 February 2007, 01:35   #3
Peter
Still an Amiga user
Peter's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Kent
Age: 51
Posts: 2,690
Most probably dodgy cracked copies of the disks as Zetr0 suggests - try downloading other versions, it is a bit of trial an error with some games...
Peter is offline  
Old 19 February 2007, 12:31   #4
EmuChicken
Senior Member
EmuChicken's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Nagoya, Japan (moved!)
Age: 36
Posts: 725
I'm confused why you're actually even trying Exile A1200 on Winfellow... Winfellow is an A500 emulator.

A possibility of not getting from the intro screen is that you've got your controls setup incorrectly within winfellow . .. good luck !
EmuChicken is offline  
Old 20 February 2007, 19:18   #5
Worfje
Moderator
Worfje's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: The Netherlands
Posts: 94
I assume stemachine is running this game on a real Amiga or on WinUAE...
Worfje is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Another new user rewoffl Member Introductions 1 30 August 2012 16:55
Old aiab user Kitty Amiga scene 18 18 December 2009 22:19
New user digger909 Member Introductions 10 08 June 2009 19:33
New user Xeno New to Emulation or Amiga scene 4 21 April 2002 22:00

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07647 seconds with 15 queries