English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.OtherUAE

 
 
Thread Tools
Old 21 July 2008, 16:52   #1
_ThEcRoW
Amiga NetRunner
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 40
Posts: 932
JIT on E-UAE PPC?

Hello, i'm posting this message because on every page i search on the net, didn't mention if in the actual version of e-uae is jit for ppc enabled.
The reason is that i have a g4 mac and on hi-toro it says: JIT Settings: PowerPC 7450
Is that telling that the jit is working??. I don't think so because sysspeed only reports a 12 mhz system .
Os is disabled and the jit on hi-toro is only for intel based macs????
Thanks in advance!!!
_ThEcRoW is offline  
Old 21 July 2008, 17:27   #2
Samurai_Crow
Total Chaos forever!

Samurai_Crow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ft. Collins, CO USA
Age: 45
Posts: 1,295
Send a message via Yahoo to Samurai_Crow
JIT is only enabled on Intel-based systems. If you have a JIT compiler for PPC that is compatible with a GPL-licensed emulator, be sure to let us know.
Samurai_Crow is online now  
Old 21 July 2008, 17:37   #3
_ThEcRoW
Amiga NetRunner
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 40
Posts: 932
So enabling it under a ppc cpu will slow it down or just will not have any effect?
Thanks for the reply.
_ThEcRoW is offline  
Old 22 July 2008, 02:26   #4
Samurai_Crow
Total Chaos forever!

Samurai_Crow's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ft. Collins, CO USA
Age: 45
Posts: 1,295
Send a message via Yahoo to Samurai_Crow
It should have no effect unless Rosetta runs in reverse to make Intel programs work on PPC (which would make an incredibly slow JIT compiler).
Samurai_Crow is online now  
Old 13 August 2008, 15:46   #5
rzookol
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Location: Poland
Posts: 26
umisef made jit 68k for ppc (without fpu emu afaik) but somebody should implement it into uae
rzookol is offline  
Old 14 November 2008, 13:03   #6
eastone
 
Posts: n/a
something new in jit for ppc?
 
Old 15 November 2008, 00:18   #7
_ThEcRoW
Amiga NetRunner
_ThEcRoW's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Spain
Age: 40
Posts: 932
I thought that the jit of umisef was for x86 and is the one implemented in amithlon.
_ThEcRoW is offline  
Old 15 November 2008, 01:02   #8
Retro1234
Boo

Retro1234's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: 5150
Posts: 4,353
It was probably more going to be Amithlon for PPC - But it would still be great to have this working - a lot of consoles are PPC

http://amigaworld.net/modules/newbb/...e=flat&order=0
Retro1234 is offline  
Old 06 May 2011, 23:55   #9
gilgamesh
Linux snob

gilgamesh's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Monkey Island
Posts: 997
Check out this blog http://euaejit.blogspot.com/
gilgamesh is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE for G4 ppc OSX 10.5.8 elowan support.FS-UAE 35 10 November 2014 19:22
Question about the possibility of JIT in FS-UAE under Windows SaphirJD support.FS-UAE 4 20 December 2013 22:08
FS-UAE - Why it have no JIT? nexusle support.FS-UAE 19 13 May 2012 13:39
PPC Emulation in UAE Beakster support.WinUAE 9 15 March 2008 11:28
PPC UAE on os 3.9 DDNI request.UAE Wishlist 7 26 October 2006 19:09

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07874 seconds with 13 queries