English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 24 December 2019, 16:04   #1
Cego
Registered User

Cego's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Germany
Posts: 95
ParNET and AmigaOS 3.1.4 Problem

Has anybody tested this setup?

Everything works fine, except that on my OS 3.1.4 machine it wont show "Network" drive after "mount NET:"

"cd NET:" wont work neither.

The other Amiga running OS 3.1 shows the Network drive and accesses the 3.1.4 machine without any problems. I can see all the partitions and read/write files.

Just the 3.1.4 machine seems to be blind.
Cego is offline  
Old 25 December 2019, 22:44   #2
tolkien
AmigaMan

tolkien's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Castro Urdiales/Spain
Posts: 584
I have a parnet net with my a1200 3.1.4 aos and an a500. Well...I have Pronet. Easy to setup and run.
tolkien is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cybppc.device & AmigaOS 4.1 FE , problem drluking support.Hardware 16 26 August 2019 23:27
AmigaOS 4 RunInUAE Problem... Leandro Jardim support.WinUAE 3 06 July 2016 10:48
3.1 AmigaOS problem tesla support.OtherUAE 47 13 April 2013 19:51
parnet help needed terexuk New to Emulation or Amiga scene 3 24 March 2011 13:59

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05728 seconds with 13 queries