English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 10 September 2017, 22:37   #501
demolition
Unregistered User
demolition's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: Copenhagen / DK
Age: 39
Posts: 3,989
Quote:
Originally Posted by Methanoid View Post
But Gold3 is close now, no ??
Well, what is 'close'? Everything is relative.. They announced that they would release a Gold 2.7 core but we also haven't seen that yet (still being tested), so surely Gold 3 is more than a couple of weeks away. It might be a couple of months or perhaps even longer. I'm hoping it will be before christmas though. The SAGA update in it is a wish come true for me.

By then they should also have started to ship V4s, and they may ship with G3.
demolition is offline  
Old 02 April 2018, 21:34   #502
AmigaWolf
Registered User

AmigaWolf's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: Bla
Posts: 26
Quote:
Originally Posted by kipper2k View Post
No need, i can get those connectors here in Canada
Hello KIPPER2K.


Are you still making a adapter for the Vampire Accelerator so you can put him

in the Amiga CD32?


I hope so, because no one is making a Accelerator for the Amiga CD32.
AmigaWolf is offline  
Old 15 June 2019, 22:53   #503
digiflip
Registered User
digiflip's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Nottingham, United Kingdom
Posts: 104
Really I Like my TF330 http://www.amibay.com/showthread.php...lerator/page28
digiflip is offline  
Old 02 September 2019, 20:04   #504
ItsTheSmell
Registered User

 
Join Date: Mar 2018
Location: New Ferry
Posts: 223
Apollo V600v2

Has anyone else had an email from Apollo regarding the V600v2? Ive just sent the money for one via PayPal but not received an invoice other than from PayPal.
ItsTheSmell is offline  
Old 02 September 2019, 21:55   #505
majsta
www.majsta.com
majsta's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Banjaluka/Republic of Srpska
Age: 39
Posts: 448
@ItsTheSmell it's ok to be like that. If you have more questions please contact me over mail or irc.
majsta is offline  
Old 30 September 2019, 17:11   #506
seb132
French in Australia
seb132's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Gold Coast
Age: 48
Posts: 308
Send a message via MSN to seb132 Send a message via Yahoo to seb132
Hello. Was wondering if a new version of the hardware will happen on the A600/A500 and the V2.x boards.
Today we are V2.2, right?
seb132 is offline  
Old 02 October 2019, 17:11   #507
majsta
www.majsta.com
majsta's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Banjaluka/Republic of Srpska
Age: 39
Posts: 448
@seb132 as we progress, surely we will work on more models in future years for mentioned Amiga models. As for V2 series and revision 2.2 for A500/600 I think that this model is on its limits regarding improvements on hardware side using components that are already there. Some minor fixes might happen due to requests from our manufacturers(PCBA factory etc...) but in overall this is not something that end user will notice. Like I m using revision 2.1 all the time on my A600. V2 series proved to be good and demand is still very high for them. Lately I was very focused on V1200 development to bring V2 series to that amiga model. It was very hard work, let's say insane and huge challenge but that's finished few days ago with huge success. In the future surely we will plan V3,V4 or whatever V to all amiga models but with V2 we put bar very high so it will be hard to top that. We will try to listen what community and other development groups say or demand and try to do our best.
majsta is offline  
Old 02 October 2019, 17:18   #508
UberFreak
Registered User
 
Join Date: Sep 2009
Location: the world
Posts: 330
Hi majsta,
Is there a technical reason why memory size was not increased for V1200 ?
UberFreak is offline  
Old 02 October 2019, 17:42   #509
majsta
www.majsta.com
majsta's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Banjaluka/Republic of Srpska
Age: 39
Posts: 448
On this V2 concept this would be very hard, doable but very hard to design as there are no "bigger" SDRAM chips on the market and there is no space on the card to place 4 chips.
majsta is offline  
Old 06 October 2019, 15:15   #510
seb132
French in Australia
seb132's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Gold Coast
Age: 48
Posts: 308
Send a message via MSN to seb132 Send a message via Yahoo to seb132
@Majsta: thanks for the reply. Good to know, I was willing to buy one or 2 V2 for A600 and A500 / 2000 so knowing they the hardware is now pretty stable is a relief.
I’ve been buying (and supporting) many versions in the past since V1 (which I own 2, lol)...
Cheers mate.
Looking forward to ordering a 1200 one as soon as available!
seb132 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vampire 600 and floppy issues Firestone support.Hardware 15 22 March 2017 19:11
First Amiga 600 FPGA Accelerator - Vampire 600 majsta Hardware mods 736 18 July 2016 19:31
Vampire 600 more cores.. Turran support.Hardware 48 14 January 2015 18:39
Vampire 600 wierd issues Retro support.Other 4 05 September 2014 23:36
Vampire 600 troubles Viserion support.Hardware 21 10 December 2013 21:28

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08859 seconds with 16 queries