English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 04 May 2016, 23:29   #1
optimusfox
Registered User

 
Join Date: Jan 2016
Location: Manchester, UK
Posts: 13
OS3.1 Web Server

I'm trying to get a web server (ideally with PHP or something similar) working on my ACA1221-equipped 1200 and I'm struggling. There's a lot of stuff I can't run (like new versions of IXEmul) because I don't have an FPU.

I'm currently using thttpd and IXEmul 48... when I execute the start script, it says "starting" and then returns to the CLI which I think is right. However when I open the browser (I'm using IBrowse) I just get "Connection Refused".

Any ideas? Am I close, or barking up the wrong tree?!?!?
optimusfox is offline  
Old 04 May 2016, 23:41   #2
optimusfox
Registered User

 
Join Date: Jan 2016
Location: Manchester, UK
Posts: 13
... and within minutes of me posting that, I find the issue and it starts working... the default settings for the web server don't seem to be right for the location of the web server files.

However if anyone has any experience to share of a similar setup to me I'd love to hear from you anyway!
optimusfox is offline  
Old 05 May 2016, 12:21   #3
idrougge
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Stockholm
Posts: 3,647
http://eab.abime.net/showthread.php?...&highlight=aws
idrougge is offline  
Old 05 May 2016, 18:57   #4
optimusfox
Registered User

 
Join Date: Jan 2016
Location: Manchester, UK
Posts: 13
Wink

Thanks @idrougge, I found out about AWS but couldn't find much information about it and wasn't sure whether it supported any languages like PHP.

it's a bit difficult to search for on the internet, some other company has a stranglehold on the AWS acronym...!
optimusfox is offline  
Old 05 May 2016, 22:34   #5
idrougge
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Location: Stockholm
Posts: 3,647
I don't think PHP was invented when AWS was made.
idrougge is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help please - Making Frankenstein os3.0 with os3.5/9 bits Abdabs support.Other 3 27 February 2015 21:51
is eab server down? trydowave support.Other 2 20 June 2013 22:03
ECS. Make OS3.1 look like OS3.9 without loosing speed. lukassid support.Apps 21 19 February 2013 00:13
FTP Server Magix Amiga scene 756 29 July 2010 08:53
Currently the best web browser for A1200 030@50/128MB/OS3.1? emuola support.Apps 10 12 November 2009 18:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06018 seconds with 13 queries