English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.UAE Wishlist

 
 
Thread Tools
Old 25 March 2006, 13:34   #1
amiga
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Amiga_land
Posts: 443
Scanner

I'd like WinUAE to "see" the scanner which is installed under Windows, so that Amiga programs make use of it.
Can it be done ??
amiga is offline  
Old 25 March 2006, 14:22   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,129
SCSI scanners should work (but you need Amiga-side driver)
Toni Wilen is offline  
Old 25 March 2006, 14:54   #3
amiga
Registered User
 
Join Date: Aug 2004
Location: Amiga_land
Posts: 443
Ok. Thanks Toni!
amiga is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
scanner lost_loven support.Hardware 1 18 February 2012 08:49
Time scanner . marcolau support.Games 18 01 December 2009 14:08
help: A3 scanner suggestions Galaxy AMR suggestions and feedback 9 01 October 2008 23:55
Scanner under emulation amiga request.UAE Wishlist 1 12 December 2007 18:29
rom scanner hoborg support.WinUAE 2 20 March 2007 09:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 08:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05756 seconds with 13 queries