English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 06 May 2019, 05:31   #1
Vstech
Registered User

 
Join Date: Apr 2019
Location: Charlotte USA
Posts: 2
How do I get past the block zero SD card issue?

I have tried three different card readers, on different windows machines...

I just want to setup a hard drive to the SD card...

I removed the drive letter, so the card should be unmounted, I’m starting as administrator... I don’t know what else to do...

I’ve tried 32bit and 64 bit Wingate versi9ns on both type windows machines...

All the youtubers setting up the cards skip over this error...

Any help sorely needed... thanks!
Vstech is offline  
Old 06 May 2019, 13:14   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 22,932
Try ticking "Lock" checkbox in Harddrive panel. If it won't help, diskpart clean command usually fixes it. (Search other threads for details)
Toni Wilen is offline  
Old 22 May 2019, 03:41   #3
AC/DC HACKER!
Registered User

 
Join Date: Aug 2016
Location: DigitalCorruption/iNT
Posts: 358
Quote:
Originally Posted by Vstech View Post
I have tried three different card readers, on different windows machines...

I just want to setup a hard drive to the SD card...

I removed the drive letter, so the card should be unmounted, I’m starting as administrator... I don’t know what else to do...

I’ve tried 32bit and 64 bit Wingate versi9ns on both type windows machines...

All the youtubers setting up the cards skip over this error...

Any help sorely needed... thanks!
I had this problem a bit ago also. Diskpart prompt that is DID work when it didn't. Be very careful with it, you can "clean" the wrong drive. If you can get access to Mac OS or a Hackint0sh then you could use that. If you have real Amiga hardware, start it that way..that's what I've done a few times. The move over to WinUAE. Paragon Hard Disk Manager 12 Suite is also good to bypass and wipe. I won't assign emotions to Windows so I won't call it finicky but it sure doesn't allow wiping sometimes without 3rd party intervention. I'm still using Windows 7, and don't enjoy 10 at all. So far, my Paragon software has proven helpful still..but not always.
AC/DC HACKER! is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PFS3 19.0 issue - > ALERT: Wrong index block ID when copying folder with many files Yulquen74 support.Apps 6 21 July 2018 16:16
CF Card issue Lorfarius support.Hardware 10 23 November 2017 12:45
SD Card Problem, Block ID Errors and more! :( Tobibrocki support.Hardware 7 01 November 2015 12:33
WINUAE 3 and CF card issue mihgermany support.WinUAE 1 20 February 2015 19:57
CF card issue homerami support.Hardware 13 05 August 2006 09:34

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05837 seconds with 13 queries