English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 14 March 2013, 13:56   #101
ptyerman
Registered User

ptyerman's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Worksop/UK
Age: 55
Posts: 1,237
I also had problems while using scsi.device 44.2 and PFS3 AIO, only the first partition would be recognized and that had corruption problems. Dropping back to 43.45 cured all problems for me. I have read that other people have used 44.2 without problems though so perhaps it's just a glitch with certain setups.
ptyerman is offline  
Old 15 March 2013, 18:42   #102
Alexco
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Location: outer space
Posts: 47
The RDB dump is attached.

What about the different fixes:
In 43.44 Memory-Trashing-Bug (IORequest- instead of IOStdReq-Structure
In 43.45 added 48-bit LBA-CMDs >128GB HDs

What about this 44.2?
Attached Files
File Type: zip rdb.hex.zip (51.3 KB, 90 views)
Alexco is offline  
Old 30 March 2013, 07:31   #103
Alexco
Registered User
 
Join Date: Jun 2008
Location: outer space
Posts: 47
Hi Toni,
any news on this?
Alexco is offline  
Old 30 March 2013, 13:12   #104
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 22,943
44.2 is "confirmed broken" so I won't care about that: http://eab.abime.net/showthread.php?t=57055

Still haven't bothered with 43.43..
Toni Wilen is offline  
Old 30 March 2013, 13:45   #105
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,837
The RDB works perfectly in WinUAE with a standard 3.1 ROM and OS 3.9 BB2.
thomas is offline  
Old 27 July 2013, 22:08   #106
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 41
Posts: 3,210
Send a message via MSN to Bamiga2002
How about the resourced version of scsi.device by Don Adan: http://wt.exotica.org.uk/test.html
Bamiga2002 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cant Install PFS3 videofx support.Hardware 1 07 March 2013 18:14
PFS3 why cant i... zharn support.Apps 9 27 January 2013 06:27
PFS3 error: INVALID PFS3 COPY !!! WTF? keropi support.Apps 10 18 March 2008 22:30
Pfs3 Hewitson request.Apps 3 22 December 2007 14:32
Installing PFS3 on 8.5GB SCSI HD lopos2000 support.Apps 26 27 March 2007 19:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06681 seconds with 14 queries