English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 27 March 2014, 03:34   #41
amiman99
Registered User

amiman99's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: San Antonio, TX USA
Age: 45
Posts: 817
Quote:
Originally Posted by Amigrey View Post
Hey ya r0ber7 did you manage to fix this issue in the end? Im having the same problems I can't ping other computers, very frustrating

ping amiga from PC & PC from amiga fails

thanks,
Amigrey
Another San Antonian?

I made a video showing how to install and configure AmiTCP on A1200 with wireless adapter.
[ Show youtube player ]

good luck.
amiman99 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
amitcp/ip lambrettadave support.Hardware 1 21 October 2010 16:42
Amitcp Pentangle request.Apps 2 07 May 2008 09:03
AmiTCP DDNI support.Apps 4 07 April 2006 12:11
AmiTCP/IP questions Fackamato support.Apps 0 03 October 2004 16:36
Installing amitcp LaundroMat support.Apps 5 11 May 2001 10:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05579 seconds with 16 queries