English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 15 October 2017, 13:56   #81
Al82
Registered User
Al82's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: UK
Posts: 45
I've tested the new build and the cropping issue appears to be fixed

I recorded multiple clips by loading a state multiple times and recording from clean start and whilst the emulator was running; no cropping was visible.

Unfortunately, the missing frame at the start of the second clip is still evident.
Al82 is online now  
AdSense AdSense  
Old 15 October 2017, 14:27   #82
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,654
Quote:
Originally Posted by Al82 View Post
Unfortunately, the missing frame at the start of the second clip is still evident.
You mean your test case where statefile is first saved and then loaded? (I haven't bothered with this yet)

And loading same state twice won't cause any lost frames? (at least I can't duplicate this)
Toni Wilen is offline  
Old Yesterday, 18:02   #83
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 19,654
Another (not really tested) update. Saving state didn't record last frame. It was rendered after GUI was exited which of course was too late.
Toni Wilen is offline  
Old Yesterday, 23:03   #84
Al82
Registered User
Al82's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: UK
Posts: 45
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Another (not really tested) update. Saving state didn't record last frame. It was rendered after GUI was exited which of course was too late.
Apologies for the delay in getting round to testing it; I'm back at work this week.

I think you've solved it!!!

Need to do some further testing...

* Edit *
Uploaded a video showing joining 2 clips together - the frames are all there!!

[ Show youtube player ]

I'll try something that has continuous audio playing and see how that performs.

So the problem was actually that the last frame of the first clip (prior to the save state) was missing rather than the first frame in the second?

Last edited by Al82; Yesterday at 23:18.
Al82 is online now  
Old Yesterday, 23:14   #85
ransom1122
Registered User
ransom1122's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Omnicorp
Posts: 2,569
This sounds promising.. which winuae version has the fix?
ransom1122 is online now  
Old Yesterday, 23:31   #86
Al82
Registered User
Al82's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: UK
Posts: 45
Just tested it with Shadow of the Beast's scrolling intro and joined 2 clips together - video and audio appear to be seamless!

I'm sure some of the other guys will want to test it, but huge thanks to Toni for spending the time in fixing this issue!

Reposting link to current fixed version: http://download.abime.net/winuae/files/b/winuae.7z
Al82 is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Audio/Video output capture in WinUAE 3.4.0 TroyWilkins support.WinUAE 6 15 June 2017 14:30
Recording video - occasional "doubled" like frames in avi output Photon support.WinUAE 12 16 March 2008 23:06
How to create video output with WinUAE? glwxxx support.WinUAE 18 05 May 2006 16:08
08.27 AVI Output problem BippyM support.WinUAE 2 15 June 2004 19:46
Winuae with avi output turk182 support.WinUAE 16 28 November 2001 12:15

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 02:34.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16543 seconds with 14 queries