English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Amiga Forever

 
 
Thread Tools
Old 30 June 2015, 11:21   #1
spannernick
Retro Nuts

spannernick's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: London/UK
Age: 46
Posts: 1,074
Amiga Forever Can't find roms in Windows 8.1

My friend clicks on a game in the menu and it starts and it can't find the roms,when he clicks on plugins/WinUAE and runs the emulator and scans for roms it finds them..?
spannernick is offline  
AdSense AdSense  
Old 30 June 2015, 11:35   #2
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
That is a weird setup your friend has, plugins/WinUAE?

The roms should be at... C:\Users\Public\Documents\Amiga Files\Shared\rom

and WinUAE for AF is at... C:\Program Files\Cloanto\Amiga Forever\WinUAE
Arnie is offline  
Old 30 June 2015, 14:37   #3
spannernick
Retro Nuts

spannernick's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: London/UK
Age: 46
Posts: 1,074
Sorry I mean "tools/Launch Plugin/WinUAE"...lol
spannernick is offline  
Old 30 June 2015, 19:22   #4
spannernick
Retro Nuts

spannernick's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: London/UK
Age: 46
Posts: 1,074
Heres a pic..

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	can't find rom.JPG
Views:	215
Size:	79.9 KB
ID:	44611  
spannernick is offline  
Old 30 June 2015, 19:56   #5
Arnie
R.I.P Smudge 18-08-16

Arnie's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Leicester/UK
Age: 59
Posts: 3,861
Click on Tools/options and tick 'write log files'. When you lauch the game it will create a set of log files in C:\Users\Public\Documents\Amiga Files\WinUAE as a zip file. Have a look at the winuaeregistry.txt to see where your roms are located at.
Arnie is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Workbench 3.x under Amiga Forever (Windows 8.1) sfrantzis support.WinUAE 3 07 November 2014 18:09
Not a known rom file error with Amiga Forever-roms [Solved] Greenie support.FS-UAE 9 26 July 2012 19:10
Setting up WinUAE to use Amiga Forever ROMs? GCI support.Amiga Forever 14 29 July 2010 17:40
Amiga Forever KX Light without windows Deaths_Head New to Emulation or Amiga scene 3 10 August 2007 18:51
whdload amiga forever roms pan1k support.Apps 3 04 August 2006 03:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 16:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13194 seconds with 13 queries