English Amiga Board Amiga Lore


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Apps

 
 
Thread Tools
Old 13 May 2014, 21:12   #21
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 1,725
Try tooltype WINDOW=NIL:
daxb is offline  
AdSense AdSense  
Old 13 May 2014, 21:18   #22
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 473
WINDOW=NETSURF works.

I can publish Release Candidate now.
arti is offline  
Old 17 May 2014, 11:01   #23
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 473
NetSurf-m68k-3.1-RC1:

* fixed some reported bugs
* works 'out the box' now. No install script.
* auto check for gfx
* added support for WallGet download manager by marcik.
Use option download_manager to choose between: wallget, httpresume, wget.
Wget works with modern file host sites ie. Dropbox.
* simplify search of resource files
* handle Amiga keys

Download in The Zone!

Last edited by arti; 17 May 2014 at 11:07.
arti is offline  
Old 06 June 2014, 03:03   #24
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,438
Has anyone tried this yet?



Arti,

I'm currently working on a new (optimised) SDL port (based on v1.2.15) that includes both RTG and AGA support using a single library (you'll just need to pass in the driver type when you initialize it).

This will make it easier for you to build AGA and RTG versions using a single code base.

I'll let you know if I can get the sucker to work!

Last edited by NovaCoder; 06 June 2014 at 03:23.
NovaCoder is offline  
Old 06 June 2014, 11:19   #25
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 473
Cool! Looks like NetSurf will get nice speedup soon:
-NoTTF
-disk cache
-optimized SDL

Grab it in The Zone! or here
arti is offline  
Old 06 June 2014, 15:15   #26
daxb
Registered User
 
Join Date: Oct 2009
Location: Germany
Posts: 1,725
The main problem IMHO is that the AGA version isn`t really useable. At least the version from Apr 21 2014 I tried.
daxb is offline  
Old 07 June 2014, 11:30   #27
wawa
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: berlin/germany
Posts: 883
artur, testing quickly on aros68k under uae, bsdsocket enabled, i can reach the net with aros own owb.

325 [7] Mount Open AmiTCP:devs/Inet-Mountlist Read Fail..

which results apparently in that netsurf cant resolve hosts, is there any setting to get around that? why is there this amitcp dependance, is it hardcoded?

also seems you still link somewhere against ixemul, or maybe rather against ixnet perhaps only for connecting stuff, since the browser itself starts even without the library present. bernd ixemul has annoying habit to complain on 040 under aros about missing math emulation, perhaps because it cant detect the 040 lib or whatever.. would be better to complelely get rid of linking against it.

@novacoder:
ideally the sdl library should check the availability of rtg and only if it fails fall back to aga, none with rtg card wants to run the ports on slow low color display. should be possible to get the right display with bestmodeid.

can you give me your lib, btw? i might ressurect some port attempts from long ago, and adapt them to aga.
wawa is offline  
Old 07 June 2014, 13:07   #28
NovaCoder
Registered User
NovaCoder's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Melbourne/Australia
Posts: 3,438
SDL AGA is on AmiNet but you should wait till my next release.
NovaCoder is offline  
Old 07 June 2014, 17:02   #29
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
Cannot try this one, still asking for AmiTCP.
attila06 is offline  
Old 07 June 2014, 19:10   #30
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 473
In Assigns file comment out line with amitcp
arti is offline  
Old 08 June 2014, 07:54   #31
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
it doesn't work.
attila06 is offline  
Old 08 June 2014, 18:35   #32
gulliver
BoingBagged

 
Join Date: Aug 2007
Location: The South of nowhere
Age: 39
Posts: 1,489
@arti

I tested it on Amikit, and it hangs when I try to resize its window.

BTW, thank you for your work!
gulliver is offline  
Old 09 June 2014, 10:44   #33
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 473
@gulliver

Strange, works here on fresh AmiKit 1.7.0.
arti is offline  
Old 09 June 2014, 10:59   #34
gulliver
BoingBagged

 
Join Date: Aug 2007
Location: The South of nowhere
Age: 39
Posts: 1,489
I am using the previous version 1.6.7, the one which is free.

Maybe it is some old component.

---------------------------------------
Update:

I tryed on a fresh & unmodified Amikit 1.6.0 installation, and I still get the same issues

Last edited by gulliver; 09 June 2014 at 22:18. Reason: Update
gulliver is offline  
Old 09 June 2014, 12:21   #35
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 473
Quote:
Originally Posted by attila06 View Post
it doesn't work.
Not much information here. Try from command line with -v parameter and post output.
arti is offline  
Old 09 June 2014, 18:52   #36
attila06
Zone Friend
 
Join Date: Oct 2006
Location: Nice / France
Posts: 176
Don't know if it can help:

unable to init SDL
unable to initialise nsfb surface
attila06 is offline  
Old 10 June 2014, 01:06   #37
gulliver
BoingBagged

 
Join Date: Aug 2007
Location: The South of nowhere
Age: 39
Posts: 1,489
On a clean 3.9 setup, I can resize its window, but when I increase its window size, the full window doesnt get refreshed.
gulliver is offline  
Old 10 June 2014, 19:36   #38
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 473
NetSurf in present form doesn't let you resize window. There small hack for this atm. When you set size you prefer and press F7 or right click on reload button NetSurf will restart with new size.
arti is offline  
Old 10 June 2014, 19:55   #39
gulliver
BoingBagged

 
Join Date: Aug 2007
Location: The South of nowhere
Age: 39
Posts: 1,489
Ok then, I can sure wait until that feature gets implemented applying the hack you mentioned.

Thanks.
gulliver is offline  
Old 10 June 2014, 20:18   #40
arti
Registered User

 
Join Date: Jul 2008
Location: Poland
Posts: 473
Quote:
Originally Posted by attila06 View Post
Don't know if it can help:

unable to init SDL
unable to initialise nsfb surface
Did this happen also on RC1, Development, 3.0 ?
arti is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NetSurf for AGA arti News 92 14 March 2016 21:44
NetSurf works on the raspberry pi mcbone Amiga scene 2 08 July 2013 05:17
Netsurf 2.8 released for OS4 utri007 News 0 23 September 2011 21:07
netsurf and owb turrican3 support.Apps 7 07 May 2011 14:37
Netsurf 68k utri007 Coders. General 0 09 March 2011 11:30

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 10:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.40429 seconds with 13 queries