English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Amiga Forever

 
 
Thread Tools
Old 29 July 2017, 01:21   #1
Zeraphine
Registered User

 
Join Date: Dec 2014
Location: Germany
Posts: 19
WhdLoad Games in Player

Hello,

how can i add WHDload Games to the player?

I can only adding ADF Images!

I want to start WHDLoad games fron the player and have a complete list on the top!

Thanks
Zeraphine is offline  
Old 29 July 2017, 02:10   #2
AMIGASYSTEM
Registered User
AMIGASYSTEM's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Brindisi (Italy)
Posts: 3,907
Which player you are talking about, WHDLoad can be run by Shell, by Icon, GUI (frontend). With WHDLoad You can not run standard ADF images but games specially installed by WHDLoad.
AMIGASYSTEM is offline  
Old 29 July 2017, 13:50   #3
Zeraphine
Registered User

 
Join Date: Dec 2014
Location: Germany
Posts: 19
I mean the AF Frontend!

I want to start a Whdload game like in FSUae, double click an run.

At the moment, i must start a workbench and start from there the whdload games, but i want all games in the Amiga Forever frontend!
Zeraphine is offline  
Old 01 December 2018, 20:56   #4
majestyx
Registered User

 
Join Date: Jul 2017
Location: PA - USA
Age: 49
Posts: 19
I'm not in any way connected with Cloanto, but based on information on their page, it would appear WHDLoad isn't supported from the AF frontend.

https://www.amigaforever.com/kb/13-112

It is supported the way you are using it, by starting up Workbench.

https://www.amigaforever.com/kb/15-120
majestyx is offline  
Old 06 December 2018, 19:59   #5
Saghalie
Registered User

Saghalie's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: FT Lewis, WA
Posts: 205
Quote:
Originally Posted by Zeraphine View Post
I mean the AF Frontend!

I want to start a Whdload game like in FSUae, double click an run.

At the moment, i must start a workbench and start from there the whdload games, but i want all games in the Amiga Forever frontend!
You can configure minimal system disks to run games by a double click as long as the HDF has the software to run.

Or you can do what I've done in the past and create a .BAT file to run them from WinUAE with a menu system.

Just configure a game (e.g. Dungeon Master) on a minimal A500 system (with enough RAM of course to run it - so possibly A500+). Use the Startup-Sequence to run your game.

Load up WHDLoad to the system disk and run your RP9.

I know you won't have a list of games "at the top" but you'll have a list of games in the AF distro - pretty much the same.
Saghalie is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
4 player adapter games... poppe Amiga scene 61 17 March 2017 16:05
Launching single WHDLoad games from the Player Goldrunner support.Amiga Forever 1 27 July 2013 10:37
Best two-player games ? Myriel Retrogaming General Discussion 48 06 August 2010 00:25
Best 2 player games Rabbit80 Retrogaming General Discussion 30 24 April 2009 22:00
Multi-player games Graham Humphrey Nostalgia & memories 6 09 April 2005 21:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:38.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06595 seconds with 15 queries