English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Other

 
 
Thread Tools
Old 30 September 2017, 06:45   #1
BSF-OF-BGP
Registered User

 
Join Date: Sep 2017
Location: Brazil
Posts: 10
Question How to call a BBS Board using WinUAE

Well, when the cracktro, intro, demo, bbstro etc has some of the BBS Board numbers, some people called them. How can i call BBS Board numbers on WinUAE? Please help me!!
BSF-OF-BGP is offline  
AdSense AdSense  
Old 09 October 2017, 17:26   #2
Codetsu
Registered User

 
Join Date: Jun 2015
Location: next to Mordor
Posts: 136
DCTelnet
http://aminet.net/comm/tcp/DCTel_15.lha
or just setup telser.device and use it like serial.device
Codetsu is offline  
Old 11 November 2017, 19:11   #3
illy5603
Registered User

illy5603's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: SPaT CiTY
Posts: 554
Send a message via MSN to illy5603
You also have to have BSD Socket emulation enabled. It may be by default. But yes, DCtelnet.
illy5603 is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
AmiExpress BBS software on WinUAE? BAGRAPE support.WinUAE 2 08 June 2017 06:02
HELP: Winuae and Up Board/lattepanda GraveyardPoems support.WinUAE 15 24 March 2017 22:12
Call for testing cla Coders. System 0 26 October 2016 20:49
Paragon (BBS software) and WinUAE porakone support.WinUAE 2 04 December 2013 18:55
WinUAE running BBS and Standby/Hibernate Methanoid support.WinUAE 7 05 May 2010 13:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05807 seconds with 15 queries