English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinFellow

 
 
Thread Tools
Old 15 March 2007, 10:21   #1
rodi
Zone Friend
rodi's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: France
Age: 42
Posts: 95
Winfellow on Windows Vista

Hello,

I have tried Winfellow on Windows Vista : Winfellow doesn't work on Vista

If I put an ADF in Winfellow, i have always the screen of Kickstart 1.3 like I have never put the rom

The only working roms are the DMS

I think Winfellow needs to be updated
rodi is offline  
AdSense AdSense  
Old 15 March 2007, 10:26   #2
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
if your computer is powerful enough to run Vista you should be using WinUAE not WinFellow!
killergorilla is offline  
Old 15 March 2007, 11:26   #3
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
No need to be condescending Kodoichi!
killergorilla is offline  
Old 15 March 2007, 12:32   #4
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: #Confefe
Age: 45
Posts: 2,326
Quote:
Originally Posted by Kodoichi
Considering you call ADFs ROMs, I doubt you're smart enough to use WinFellow.
If you smart enough, you wouldn't be posting crap like that.

Second KG's opinion. Use WinUAE. Fellow is waitin' some better time when programers have time to fix it...
Anubis is offline  
Old 15 March 2007, 13:03   #5
Ultron
Something

Ultron's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Amigaland, Nostalgia
Age: 43
Posts: 757
What a frucking Romophobe!

Ultron is offline  
Old 15 March 2007, 13:34   #6
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 42
Posts: 8,632
kodoichi you can be an ass-wipe at times!
BippyM is offline  
Old 15 March 2007, 13:47   #7
boing_1000
A1000 Addict
boing_1000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Eastern USA
Age: 31
Posts: 560
Quote:
Originally Posted by Kodoichi
Considering you call ADFs ROMs, I doubt you're smart enough to use WinFellow.
Remember we were all noobs once. We should be passing down knowledge to those who need it.

@rodi

Yeah definitely consider using WinUAE. There's a lot more you can do with it and it's all around the best emulator out there. Win Fellow needs to be updated in a major way.
boing_1000 is offline  
Old 15 March 2007, 14:03   #8
EmuChicken
Senior Member
EmuChicken's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Nagoya, Japan (moved!)
Age: 35
Posts: 724
... wtf are you using Vista? its a load of wabniaohbeiowah!

Why should everyone update their software because Microsoft made a new OS- they've got the whole computer world in their mitts!
EmuChicken is offline  
Old 15 March 2007, 14:05   #9
Ian
Global Moderator

Ian's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Derby, UK
Age: 40
Posts: 2,056
Because it looks nice init.
Ian is offline  
Old 15 March 2007, 14:13   #10
Zetr0
Ya' like it Retr0?
Zetr0's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: United Kingdom
Age: 43
Posts: 9,768
Quote:
Originally Posted by Ian
Because it looks nice init.
slackware linux looks tons better IMHO

anyways.....

@rodi
Winuae buddy, you can't beat it... (unless you have a large stick)
Zetr0 is offline  
Old 15 March 2007, 14:26   #11
keropi
.
 
Join Date: Oct 2004
Location: Ioannina/Greece
Posts: 5,040
keropi is offline  
Old 15 March 2007, 14:44   #12
rodi
Zone Friend
rodi's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: France
Age: 42
Posts: 95

In spite of Kodoichi thinks, I am able to use Winfellow and I have used often Winfellow under Windows XP

Winfellow is a good alternative to Winuae and it's easy to use : it would be a good thing if it works on Vista

Windows Vista is only an amelioration of Windows XP : you have the same options of configuration of XP at the same place on Vista, but the system is really more speed and stable

You have all reason when you say Winuae works on Windows Vista, but only the lastest release of Winuae works under Vista (and of course I use Winuae 1.4.0 to play Amiga games)


rodi is offline  
Old 15 March 2007, 23:51   #13
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: #Confefe
Age: 45
Posts: 2,326
I thought someone said that Win Vista is faster then WinXP?? Only if you have P8 with 23234234TB memory etc....

Newer M$ OS means more resource, more money etc...

WinUAE isn't easy enough???
Anubis is offline  
Old 16 March 2007, 12:01   #14
Kodoichi
Banned
Kodoichi's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: I'm the smiling face on your TV, I exploit you still you love me
Posts: 514
Quote:
Originally Posted by bippym
kodoichi you can be an ass-wipe at times!
As much as the guy who disrespects Paul by using his avatar and causing confusion?
Kodoichi is offline  
Old 16 March 2007, 12:05   #15
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 42
Posts: 8,632
I'm Not Going To Be Baited Into An Argument With You.
BippyM is offline  
Old 16 March 2007, 12:16   #16
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
You really are an expert at missing the point sometimes.
killergorilla is offline  
Old 16 March 2007, 12:26   #17
BippyM
Registered User

BippyM's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Nottingham, UK
Age: 42
Posts: 8,632
who me?
BippyM is offline  
Old 16 March 2007, 12:41   #18
Anubis
Maj. Voodoo

Anubis's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: #Confefe
Age: 45
Posts: 2,326
Quote:
Originally Posted by Kodoichi
As much as the guy who disrespects Paul by using his avatar and causing confusion?
You're really over the line...
Anubis is offline  
Old 16 March 2007, 12:49   #19
killergorilla
Lesser Talent
killergorilla's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Location: UK
Age: 36
Posts: 7,924
Quote:
Originally Posted by bippym
who me?
No
killergorilla is offline  
Old 02 May 2007, 06:43   #20
NfernalNfluence
Registered User
 
Join Date: Feb 2007
Location: living among the Moai
Posts: 219
Quote:
Originally Posted by rodi
Hello,

I have tried Winfellow on Windows Vista : Winfellow doesn't work on Vista

damn, i guess we'll have to suffer with WinUAE
NfernalNfluence is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
deliplayer for windows vista problem? JohnnyBeGood support.Apps 31 01 July 2018 09:11
SMBFS And Windows VIsta @UAE support.Apps 11 12 April 2011 20:41
Can't get CDTV emulation to work on Windows Vista Emu500 support.WinUAE 3 03 June 2009 17:15
Winuae and Windows Vista BigB support.WinUAE 26 20 December 2008 22:27
Disable Windows shortcuts while running WinUAE on Vista thomas request.UAE Wishlist 11 24 July 2008 10:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:09.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09000 seconds with 14 queries