English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 10 December 2016, 05:14   #1
Prosonic
Registered User

 
Join Date: Mar 2013
Location: Morwell Victoria Australia
Age: 46
Posts: 100
bad A1200 clock port possible?

I purchased what was ment to be new rapid road usb, connected it as per documentation to the clock port checked and rechecked as I know you can blow the card up and my 1200 would not post at all, no light on the rapid road usb either

returned it to the seller with photos showing how I connected it and he claims it works fine in his did I connect it to an accelerator and is blaming my clock port

3.1 roms
aca12xx 40mhz non clock port version
indvision upscailer v2

I did notice that my clock port lines up with pin one not like in the photo here http://wiki.icomp.de/wiki/File:RapidRoad_A1200.JPG am I one of the lucky a1200 owners that had the port put in the wrong place

Last edited by Prosonic; 10 December 2016 at 05:26.
Prosonic is offline  
Old 10 December 2016, 10:00   #2
Prosonic
Registered User

 
Join Date: Mar 2013
Location: Morwell Victoria Australia
Age: 46
Posts: 100
ok to anser my own question I have one of the pcbs that slipped though quality control and the headers are soldered into the wrong place ive since rectified this
Prosonic is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Clock port connectors Graz support.Hardware 1 22 June 2014 12:22
Changing video port master clock BuckoA51 support.Hardware 4 24 June 2012 18:10
WTB: Mp3 Decoder for Deneb Clock Port Brosol MarketPlace 2 13 March 2012 16:23
Using Subway clock port cable with Delfina phipscube support.Hardware 6 19 June 2010 11:24
Clock port on my A600 chip mem expansion? Frimann support.Hardware 10 18 August 2009 23:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06259 seconds with 13 queries