English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinFellow

 
 
Thread Tools
Old 03 January 2020, 01:05   #1
theelf_
Registered User
 
Join Date: Jul 2013
Location: Japan
Posts: 28
Import winuae HDD Directory

Hi, i have working winuae with a HDD in a directory (not a HDD image)

Is possible to import to winfellow?

i attach a screenshot of my winuae HDD config


thanks a lot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	hdd.gif
Views:	66
Size:	27.7 KB
ID:	65799  
theelf_ is offline  
Old 03 January 2020, 16:19   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,922
Sure, just add them as file system like you do in WinUAE.

Make sure that "disable autoconfig devices" on the various page is not checked.
thomas is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Does Amiga Forever import just import the ROM files? TenLeftFingers support.FS-UAE 2 27 July 2016 13:19
import winuae config files turrican3 support.FS-UAE 0 23 March 2015 05:13
'clone' virtual HDD in winuae to real Amiga HDD? gizmomelb support.Other 1 11 December 2009 10:13
hd directory in winuae boing_1000 support.WinUAE 3 02 June 2008 17:06
booting WB 1.3 off directory in WinUAE boing_1000 support.WinUAE 4 23 August 2006 11:08

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05889 seconds with 16 queries