English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 24 July 2013, 23:11   #1
MrX_Cuci
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: The Netherlands
Age: 41
Posts: 186
Choppiness when playing a video

I tried playing a few CD32 games and i noticed that when a "video" is played CPU goes above 100%. Liberation for example is fine, but with Zool 2 (CDXL intro?) and Power Drive (CDXL intro?) it stutters like mad. Logs attached. Same problem with 2.6.1
Attached Files
File Type: zip Logs Liberation.zip (6.9 KB, 57 views)
File Type: zip Logs power Drive.zip (6.6 KB, 64 views)
MrX_Cuci is offline  
Old 25 July 2013, 09:34   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 24,059
Does it work normally if you use CD images?
Toni Wilen is online now  
Old 25 July 2013, 10:55   #3
MrX_Cuci
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: The Netherlands
Age: 41
Posts: 186
I am unable to try this until Monday. I'll keep you posted.
MrX_Cuci is offline  
Old 25 July 2013, 10:58   #4
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 44
Posts: 3,654
i just tried zool 2 cd32 with winuae 2.6.1, i used cd images.
It works perfect.
could you post the config file you used for zool 2 cd32 ?
turrican3 is offline  
Old 30 July 2013, 22:27   #5
MrX_Cuci
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: The Netherlands
Age: 41
Posts: 186
I tested it again. Works fine from image (Alcohol 52% and built-in image support), original disc stutters. If you need any additional logs let me know.
MrX_Cuci is offline  
Old 31 July 2013, 16:50   #6
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 24,059
Did you test both drives? (log says you have 2 drives and 1 virtual drive)

WinUAE expects OS/drive level buffering and reads single sectors and so far it has worked fine. (Only Audio CD DA extraction uses buffering) But before implementing buffering, I'd like to confirm it is normal to have this kind of problem without buffering.. (Not sure how..)
Toni Wilen is online now  
Old 02 August 2013, 20:47   #7
MrX_Cuci
Registered User
 
Join Date: May 2006
Location: The Netherlands
Age: 41
Posts: 186
I tried both drives with b5. Same problem although the Plextor drive seems to handel thngs a little better. Choppy audio though. winuaelog.zip
MrX_Cuci is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WHDload games not playing with Radeon video card on my A1200T vasco_matias support.Hardware 7 02 June 2013 17:05
Review of No-name S-Video/composite NTSC to HDMI@720p Video scaler unit aperez support.Hardware 6 03 January 2011 19:39
FOR SALE: Vidi RGB Video Colour Spliter - Video Digitiser LDR MarketPlace 0 02 March 2009 13:35
DiscreetFX brings you another classic NewTek video about the Amiga Video Toaster 2.0. Pyromania Amiga scene 3 12 October 2007 23:42
Attn ASM Coders: NewTek promo video for Amiga Video Toaster Pyromania Coders. General 1 02 June 2007 01:02

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07232 seconds with 16 queries