English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > Games images which need to be WHDified

 
 
Thread Tools
Old 11 May 2010, 01:55   #1
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 42
Posts: 3,318
shadow warriors with cdda no possibility ?

Hi guys,
is there someone who could make a whd version version of shadow warriors which could launch a cdda ?????
because the game is a really great conversion but has no music in game.
just rip the intro music and launch a cddda of this music at every stage ???
no one want to try, and open a great way to many cd32 versions of games ???
turrican3 is offline  
Old 11 May 2010, 02:37   #2
Galahad/FLT
Going nowhere

Galahad/FLT's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: United Kingdom
Age: 45
Posts: 7,046
Shadow Warriors does have ingame music.
Galahad/FLT is offline  
Old 11 May 2010, 03:20   #3
turrican3
Moon 1969 = amiga 1985

turrican3's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: belgium
Age: 42
Posts: 3,318
are you serious ???
which button of the keyboard i have to push ?
turrican3 is offline  
Old 11 May 2010, 10:20   #4
Fabie
Banned
 
Join Date: Apr 2009
Location: France
Posts: 478
Quote:
Originally Posted by turrican3 View Post
Hi guys,
is there someone who could make a whd version version of shadow warriors which could launch a cdda ?????
because the game is a really great conversion but has no music in game.
just rip the intro music and launch a cddda of this music at every stage ???
no one want to try, and open a great way to many cd32 versions of games ???

whdload haven't any cdda feature yet so you should ask Wepl first for implementation
meanwhile you can play the original version using mame which it's lot better than the Amiga version
Fabie is offline  
Old 11 May 2010, 16:03   #5
dlfrsilver
CaptainM68K-SPS France
dlfrsilver's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Melun nearby Paris/France
Age: 41
Posts: 7,825
Send a message via MSN to dlfrsilver
Quote:
Originally Posted by turrican3 View Post
are you serious ???
which button of the keyboard i have to push ?
During the introduction, S for Sound or M for Music !
dlfrsilver is offline  
Old 11 May 2010, 16:36   #6
Bamiga2002
BlizzardPPC'less

Bamiga2002's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: Finland
Age: 41
Posts: 3,210
Send a message via MSN to Bamiga2002
I usually play this game with sfx only, pressing F1 at the intro screen. If you don't press any key during intro you'll hear in-game music.
Bamiga2002 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question about the possibility of JIT in FS-UAE under Windows SaphirJD support.FS-UAE 4 20 December 2013 23:08
Flashback remake is a possibility LuigiBlood Retrogaming General Discussion 9 04 November 2011 21:52
Possibility of new a1200 gfx-card fgh Amiga scene 11 09 December 2010 01:19
(ERROR) Shadow Warriors - DOS Error #219 Retro-Nerd project.Killergorilla's WHD packs 5 04 January 2009 17:26
Possibility to port an AMiga/PC classic to WindowsCE ? astuermer Retrogaming General Discussion 0 16 August 2006 18:36

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06448 seconds with 13 queries