English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 04 February 2004, 09:49   #1
Bad Mr Frosty
Junior Member
Bad Mr Frosty's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Praha / Ceska Republika
Age: 39
Posts: 107
Problem with WHDLoad B.A.T.

I`m having a bit of a wierd problem with B.A.T. Well actually i`m not certain if it`s a problem or if this is how the game should be! The game starts in a hanger and as you move the mouse arround the screen the icon changes indicating the actions you can perform. The icon changes to a little talking head allowing you to talk to other characters. The problem is I can`t actually see these other characters! If I point the mouse to one location and leave it there, the icon changes from the standard icon to the talk icon making me believe there should be people walking arround, again I can`t see them!

Anyway I have tried it with v14.5 and v16.1 and they both act the same. Tried turning sprites on and of in the menu but that only effects these little no interactive robots. Tried the usual A1200 boot menu thing and still no joy.

Is this the way it`s supposed to be?
Bad Mr Frosty is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problem with whdload Rui Sousa support.Other 7 02 July 2010 20:19
whdload problem? mai project.WHDLoad 6 31 August 2009 19:25
WHDLoad problem twizzle support.Apps 8 13 December 2005 08:32
I wonder if anyone can help me.. [WHDLoad problem] Jadriel support.WinUAE 2 10 January 2002 22:06
Whdload problem Peanutuk support.Apps 5 29 October 2001 23:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:14.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05360 seconds with 13 queries