English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 26 November 2004, 16:00   #1
Unregistered
 
Posts: n/a
Aiab

Hi all I am new to winuae and such and am having problems setting up aiab it asks for workbench3.0/3.1 adf disk now i have a full set of workbench 3.1 disks from when i had a 1200 but don't know where to get adf disks from? I'm guessing this has been asked a million times before but i can't find the thread any help would be great.
 
Old 26 November 2004, 16:19   #2
thomas
Registered User
thomas's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Germany
Posts: 5,714
You can convert your disks into ADFs with Disk2FDI. http://www.oldskool.org/disk2fdi/

You may also search the net for an illegal download site.
thomas is offline  
Old 26 November 2004, 19:20   #3
Enverex
Fantasy Man!

Enverex's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: UK
Posts: 1,349
READ IT!: http://eab.abime.net/faq.php?
Enverex is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Aiab 10.6 cobhc request.Other 113 28 July 2013 02:15
Aiab adzmr2 request.Apps 3 24 February 2010 16:13
Aiab spannernick support.Apps 10 29 June 2007 01:58
New AIAB Fora. Stan. News 1 24 October 2004 21:12
AIAB V's Amiga 4 Ever CPC464 Retrogaming General Discussion 19 05 March 2002 19:13

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 04:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06252 seconds with 13 queries