English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 21 December 2013, 02:25   #1
source
Zone Friend
 
Join Date: Jul 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 691
Graffiti and indvision ECS

I was wondering can the graffiti component to the Indvision ECS allow you to have a 256 color workbench, or is it just for specific programs that are specially written for the Graffiti.
Thanks
source is offline  
Old 22 December 2013, 22:32   #2
CrashMidnick
Registered User
CrashMidnick's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: FRANCE
Posts: 185
http://www.a1k.org/forum/showthread.php?p=508355
CrashMidnick is offline  
Old 28 December 2013, 02:07   #3
source
Zone Friend
 
Join Date: Jul 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 691
Thanks
source is offline  
Old 26 January 2014, 19:26   #4
source
Zone Friend
 
Join Date: Jul 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 691
I am trying to get Graffiti to work on my A500 with a indvisionECS ACA500 and ACA1232. I Flashed the indivision ECS to version 1.01, I loaded the config program and set it to 1.25 + graffiti. That seemed to go well. I installed MMUTools and when I boot the computer after the install, when it attempts to load MUfastrom it says please insert Volume Workbench in DH0: If I put a ;before the MMUFastrom command in user-startup Workbench loads fine. (I named my SYS: as Workbench I attempted to install picasso96 on my machine, it states that there is already a picassoII install. (I am trying to install Picasso on a fresh install with AOS3.9 with BB2) No other graffics card is installed. I selected the Graffity mode on the Picasso install. When I reboot the computer it comes up with Devs:monitors not an executable file. When I load PicasssoPrefs there is only a Village64 config. There is no graffiti board to load in. I have always had trouble with Picasso96 I have never been able to install it. I do not know what I am doing wrong each time. Some help would be greatly appreciated. I know it works. A lot of people here use P96. but I just can't ever seem to get it to work.
The link above goes to Picasso96 V 2.0. Where do I get V2.3 - is 2.3 another name for 2.1c?
source is offline  
Old 02 February 2014, 01:04   #5
source
Zone Friend
 
Join Date: Jul 2005
Location: Toronto, Canada
Posts: 691
Has anyone here attempted to use the Picasso Drive with the indivision ECS on an amiga 500? I seed to be able now to get the different screen modes listed when I load the screenmode prefs program, but when I try to test the screen mode, the monitor is unable to sync to it.
source is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Graffiti card Highwayman support.Apps 30 09 January 2013 10:31
Emulation of Graffiti chunky graphics device pmc request.UAE Wishlist 29 30 November 2011 18:52
Graffiti video demo?? DDNI Retrogaming General Discussion 0 22 July 2008 23:24
ECS Agnus / Full ECS ChipSets.... Chapas support.WinUAE 7 17 June 2005 05:27
Humans ECS? Tommo request.Old Rare Games 3 17 September 2001 17:26

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06393 seconds with 13 queries