English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 28 December 2003, 19:39   #1
AKH
 
Posts: n/a
Eye of the Beholder

Is anybody aware of any known problem with trying to run Eye of the Beholder on WinUAE ? I think I've got the latest version of the emulator but no joy at all. Please can anyone shed any light on this ?
 
Old 28 December 2003, 21:20   #2
Marcuz
Wurk???
Marcuz's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: .
Age: 44
Posts: 5,267
you have to set sound emulation at 100% and stick to a rather a500 oriented setting for the rest. then it should run fine.

check also the version of the game and if it is tosec.

beside, this is a question that has been already answered in the board, please do a little research it may be useful.
Marcuz is offline  
Old 28 December 2003, 21:55   #3
AKH
 
Posts: n/a
Ah, July 01, page 26. Thanks for your tolerance. Ciao !
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Party Eye of the Beholder II from Amiga in Eye of the Beholder III on PC vrascio support.Games 20 16 August 2012 11:52
Eye Of The Beholder Andy 01 request.Old Rare Games 0 05 October 2008 16:52
Eye of the Beholder... Dizzy Nostalgia & memories 7 13 July 2006 03:32
Eye of the beholder Djay request.Old Rare Games 1 07 September 2003 22:36
Eye of the beholder Gryphon support.Games 18 27 July 2001 20:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:39.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09625 seconds with 13 queries