English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 17 September 2017, 12:37   #1
dot
 
Posts: n/a
Emulationstation+FS-UAE+WHDload

Hi all,

I have been searching for a way to launch whdgames from Emulationstation with no success. Does anyone have a working solution for this?

I Think it might come down to having the right launch command but i am not sure. If i run my whd´s from fs-uae directly it works flawless.

I can run fs-uae from emulationstation if i work with .adf format and have .uae configfiles for all games but diskswapping and loadingtime is destorying the mojo


Anyone who could lend a helping hand?

I forgot... im running Everything on my htpc/windows10, i know there is a working solution if you are running RPI/Retropie....
 
AdSense AdSense  
Old 16 October 2017, 19:56   #2
FrodeSolheim
FS-UAE Developer

FrodeSolheim's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Førde, Norway
Age: 37
Posts: 3,427
If you use the latest development version of FS-UAE Launcher, you can just start the launcher with the path to a .zip or .lha archived whdload game.

(But note; you need to run fs-uae-launcher[.exe], not fs-uae[.exe])
FrodeSolheim is offline  
Old 15 May 2018, 22:49   #3
shawson
Registered User

 
Join Date: Jan 2018
Location: Chichester
Posts: 1
Hi- I'm using the RetroPlay lha's and when i launch fs-uae-launcher AlienBreedTowerAssault_v1.2_CD32.lha (for example) I receive an error "Amiga launch task failed with Exception: Did not find the specified WHDLoad slave. Check the WHDLoad arguments;'

I have launcher 2.8.4 and I'm running in under Ubuntu 16.04 (on a x86 intel cpu) with retropie installed- am I missing something? Forgive me if this is a n00b question- I've come from using AmiBerry on the pi where I would just point it at an lha and it ran- I'm assuming there's something more involved here? Many thanks!

Last edited by shawson; 15 May 2018 at 23:27.
shawson is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE and WHDLoad 18.2 Omar78 support.FS-UAE 13 25 May 2017 09:32
WHDLoad with FS-UAE pucci support.FS-UAE 0 04 March 2017 20:08
FS-UAE - WHDLoad Problem [Resolved] [Mr_L] support.FS-UAE 3 24 April 2016 19:18
FS-UAE - Unregistered WHDLOAD : WHDLOAD.KEY - FIX Neil79 support.FS-UAE 14 29 January 2013 22:34
WHDLoad: UAE vs. Stock A1200 r.cade support.Hardware 8 20 June 2007 20:12

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05800 seconds with 15 queries