English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 12 May 2010, 11:34   #1
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,440
Send a message via MSN to fitzsteve
Classic Workbench OS3.9 in RTG =)

Hi There!

Mostly for the benefit of Mr Bloodwych this post...

Towards the end of this therad I've got some shots of my A1200T running CWB OS3.9 at 800x600 on my Mediator/Voodoo setup

I couldn't get the P96 drivers/Voodoo to work with CWB ADV SP which is a shame but its working great on the OS3.9 pack.

My only comment is that the OS is quite a bit slower then the stock OS3.9, icons are pretty slow to load, is there anything I can do to speed that up?

Once again, thanks for the great packs Bloodwych

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 12 May 2010, 12:21   #2
cosmicfrog
The 1 who ribbits
cosmicfrog's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: leek, Staffs, UK
Age: 52
Posts: 3,555
Send a message via MSN to cosmicfrog
did you try turning fblit off in CWB ADV SP

looking good
cosmicfrog is offline  
Old 12 May 2010, 12:36   #3
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,440
Send a message via MSN to fitzsteve
Quote:
Originally Posted by cosmicfrog View Post
did you try turning fblit off in CWB ADV SP

looking good
I turned pretty much everything off, I think it might a Scalos problem
fitzsteve is offline  
Old 12 May 2010, 12:41   #4
Peter
Still an Amiga user
Peter's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Kent
Age: 51
Posts: 2,692
In 3.9 isn't there a way of using fast ram with the icons - anyone know where I am going with this??
Peter is offline  
Old 12 May 2010, 13:56   #5
FOL
PSPUAE DEV

FOL's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Barry / UK
Age: 41
Posts: 5,737
Send a message via MSN to FOL
Quote:
Originally Posted by Peter View Post
In 3.9 isn't there a way of using fast ram with the icons - anyone know where I am going with this??
Yep, in prefs, workbench. You can set it to "Other Memory".
FOL is offline  
Old 12 May 2010, 14:04   #6
mfilos
Paranoid Amigoid

mfilos's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Athens/Greece
Age: 41
Posts: 1,577
Yes 3.9 has this feature. In Workbench Prefs you can choose what type of memory to use (Other).
mfilos is offline  
Old 12 May 2010, 14:21   #7
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,440
Send a message via MSN to fitzsteve
Cool, I'll try that

Thanks.
fitzsteve is offline  
Old 14 May 2010, 13:52   #8
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,440
Send a message via MSN to fitzsteve
@mfilos

I tried your suggestion, icons are a little faster now, plus I installed HSMath Libs that Zetr0 suggested and seems to be a little quicker now.

Fitting the Sound card and installing Warp3D this weekend, so maybe can try out some Demo's or something in RTG

Happy dayz....

Steve.
fitzsteve is offline  
Old 07 June 2010, 01:05   #9
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
This one is out of my knowledge area - tinkering with hardware setups like this and you have to go with those who have similar setups and experience. I only use WinUAE these days and a standard A1200.

What I can say is the OS3.9 pack uses FBlit and WBCtrl to speedup icons and save Chipram on naitive screens. Also uses FText. This is of course not required for P96, and different rules apply.

I would have thought the drivers would have worked fine with the ADV SP. The same drivers are used in the P96 pack aren't they? Where I removed FBlit, Ftext etc
Bloodwych is offline  
Old 07 June 2010, 01:46   #10
PeterK
Registered User
 
Join Date: Apr 2005
Location: Hangover
Posts: 2,595
Quote:
Originally Posted by fitzsteve View Post
...I tried your suggestion, icons are a little faster now, .....
Try this, please: http://aminet.net/package/util/libs/IconLib_46.4
PeterK is offline  
Old 07 June 2010, 05:51   #11
Minuous
Coder/webmaster/gamer
Minuous's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Canberra/Australia
Posts: 2,024
My advice is to install all the Boing Bags...
Minuous is offline  
Old 08 June 2010, 17:53   #12
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,440
Send a message via MSN to fitzsteve
thanks guys I might give the p96 pack a go on another cf card and reset the driver for my voodoo setup
fitzsteve is offline  
Old 09 June 2010, 18:16   #13
fitzsteve
Professional slacker!
fitzsteve's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Kent, UK
Age: 40
Posts: 6,440
Send a message via MSN to fitzsteve
Well you may have read that in another thread it looks like my Apollo 1240 is playing up

Anyway I had to strip down the Tower to rule out other problems so I thought, since I'm sitting at home all day today I would try CWB P96 with my 030 instead.

So I prepared a HDD in WinUAE and set it up via a 4way buffered IDE, with the Mediator/Voodoo. I had to reinstall/update P96 with the CV64 driver and delete the UAEGFX Monitor driver.

And it all works a treat, and its as fast with my 030 as CWB OS3.9 was with my 040!

So it must be something in the CWB ADV SP that the Mediator/Voodoo dosent like...

Also, for me I like the setup better of 3.1 with Scalos to that of OS3.9

Steve.
fitzsteve is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Classic Workbench CF versions Zetr0 project.ClassicWB 91 03 November 2018 05:38
Question regarding wallpapers in ClassicWB RTG OS3.9 nikvest project.ClassicWB 5 10 February 2011 00:32
Classic WB P96 + OS3.9 Howto? Megatron-UK project.ClassicWB 13 17 August 2010 11:36
Classic WB OS3.9 VS Classic WB ADV SP fitzsteve project.ClassicWB 6 28 December 2009 22:27
Classic WorkBench Lite snoopy1992 project.ClassicWB 1 21 December 2009 08:40

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 01:00.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08451 seconds with 13 queries