English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 17 December 2003, 18:52   #1
Sir Kidd
Warrior Mage
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hyrule, Dark World
Age: 40
Posts: 24
Send a message via ICQ to Sir Kidd
Second Samurai

How can you get this to work in Fellow or UAE ?
I prefer Fellow...I guess...
Sir Kidd is offline  
Old 17 December 2003, 19:55   #2
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
How about posting MORE DETAILS about your problem?
Akira is offline  
Old 18 December 2003, 15:21   #3
Sir Kidd
Warrior Mage
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hyrule, Dark World
Age: 40
Posts: 24
Send a message via ICQ to Sir Kidd
Ehr, I can't get it to work ?
Sir Kidd is offline  
Old 18 December 2003, 17:41   #4
Peanutuk
Registered User
Peanutuk's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: The North, UK
Age: 39
Posts: 1,067
Why not??

what happens? does it not even start up? Do you configure the program and nothing happens?

In what way does it not work?!?!

This is as vauge as saying "My PC doesn't work" and leaving it at that !!!
Peanutuk is offline  
Old 18 December 2003, 17:57   #5
Sir Kidd
Warrior Mage
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hyrule, Dark World
Age: 40
Posts: 24
Send a message via ICQ to Sir Kidd
LOL, hey Peanutuk also here.

It stops loading at the Vivid image, I press all buttons, mouse etc. etc. but nothing.
It's one of my all time favs.
I downloaded the file from Back 2 Roots.
Btw I use Amiga Forever's Fellow.
Sir Kidd is offline  
Old 18 December 2003, 19:32   #6
haynor666
retro maniac

haynor666's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Tarnobrzeg/Poland
Age: 39
Posts: 1,617
This game doesn't work on A1200 at all. Try emulate A500 or A600 or install WHDLoad.
haynor666 is offline  
Old 18 December 2003, 19:44   #7
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Use WinUAE. Fellow is old shit.
Akira is offline  
Old 18 December 2003, 23:41   #8
Sir Kidd
Warrior Mage
 
Join Date: Dec 2003
Location: Hyrule, Dark World
Age: 40
Posts: 24
Send a message via ICQ to Sir Kidd
Quote:
Originally posted by Akira
Use WinUAE. Fellow is old shit.
LOL, clear talk.

Only the B2R site says it is tricky to get it to work, disable mouse etc. etc.
Well did that and it works.
Sir Kidd is offline  
Old 19 December 2003, 00:39   #9
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Why do you want to stick with that outdated piece of shite is beyond me, since WinUAE is freshly updated and works 1000x better than fellow.

Your problem.
Akira is offline  
Old 19 December 2003, 01:45   #10
fisken uno
Commodore's biatch
fisken uno's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Sweden
Age: 38
Posts: 670
Aw, Akira-man! Cheer up, it IS Christmas after all!
fisken uno is offline  
Old 19 December 2003, 04:01   #11
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Quote:
Originally posted by fisken uno
Aw, Akira-man! Cheer up, it IS Christmas after all!
Chris what?
Akira is offline  
Old 19 December 2003, 13:07   #12
Peanutuk
Registered User
Peanutuk's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: The North, UK
Age: 39
Posts: 1,067
It's that tang of lemon which makes him feel bitter. Grrrrrrrr
Peanutuk is offline  
Old 19 December 2003, 17:41   #13
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Quote:
Originally posted by Kodoichi
BTW, I remember Akira going all enthusiastic about WinFellow-Kaillera.
WINFellow Kaillera was nice when I HAD cable and an old arse machine ;D

Fellow is pure old shite.
Akira is offline  
Old 09 May 2008, 06:04   #14
oneshotdead
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: asteroid belt
Posts: 273
G'day...

I cannot get this game (Second Samurai) working properly on WinUAE 1.4.6.
Have tried both the Crystal and Fairlight cracks, AGA and OCS/ECS.

I get graphical corruptions, and all sorts of bullshit (hangs, option screen is temperamental etc.)

What crack do you guys use, and what config?
oneshotdead is offline  
Old 09 May 2008, 07:27   #15
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Hi oneshotdead,

use the attached config with the fairlight version. Tested with WinUAE 1.4.6.
Have fun!
Attached Files
File Type: uae Second Samurai (T).UAE (11.1 KB, 143 views)
TCD is offline  
Old 09 May 2008, 09:14   #16
oneshotdead
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: asteroid belt
Posts: 273
Thanks for the config. Do you get a graphical corruption on the titlescreen, when the SS logo bounces down? There's a horizontal white bar that flickers across the options selection.

Anyway, at least the game works, thanks.
oneshotdead is offline  
Old 09 May 2008, 11:23   #17
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Yeah, the title screen flickers.
I will check it out this evening and give you feedback if it can be resolved.
TCD is offline  
Old 09 May 2008, 15:27   #18
RickyC
Registered User
RickyC's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: UK - Southport
Age: 32
Posts: 175
This game took me ages to get to work, but i know it can be done without the title screen flickers.
[ Show youtube player ]

I just cant remember what options i had set
RickyC is offline  
Old 09 May 2008, 15:28   #19
TCD
Registered User

TCD's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Germany
Age: 40
Posts: 24,012
Good to hear it can be done. Cause if it can be done, I'll find the way
Guess it's something about centering or cycle exact.
TCD is offline  
Old 09 May 2008, 15:53   #20
oneshotdead
Registered User
 
Join Date: Aug 2007
Location: asteroid belt
Posts: 273
Anyone know where I can find the manual for this game, I tried replacementdocs.com, but it was not there.

The game seems to work fine (it plays), but I am having problems with the titlescreen menu selections. Whether I click options or 1-player, the game begins as 2-player...

(my input device works fine with all my other games)
oneshotdead is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
second samurai cd32 ??? turrican3 support.Games 0 05 March 2013 07:12
First Samurai Retro1234 support.Games 5 17 May 2012 17:04
Problem with First Samurai busterflex support.OtherUAE 18 18 June 2010 16:03
Second Samurai Button ???? bllpla support.Games 36 04 September 2009 02:51
First Samurai ATWindsor support.Games 17 24 March 2006 15:18

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 17:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.45009 seconds with 16 queries