English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 12 October 2018, 15:00   #1
twenty90seven
twenty90seven
twenty90seven's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: Brisbane, Australia
Posts: 126
WHDLoad savestates error message

I am using the following config to load savestates in WHDLoad, which works successfully, but I get an error message show on the screen every time
The error message is: 'Directory C:/Users/Alex/AppData/Local/Temp/FS-UAE-4cbjh2xo/DHO' not found, mounting'
Does anyone know how to get rid of that error message.

My config uses:

unsafe_save_states = 1
relative_temp_feature = 1
load_state = 1
twenty90seven is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Steam Error Message jmmijo OT - Gaming 3 28 November 2017 20:18
WHDLoad error: error during 'resload_LoadKick' on monkey island & others jamespstevenson project.MAGE 14 20 February 2014 05:33
error message with whdload game petee1979 support.WinUAE 2 31 August 2007 10:05
What does this WHDLoad error message mean? Computolio support.Games 4 12 October 2004 16:23
MCP Error message AdamSelene support.WinUAE 6 01 October 2002 20:43

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 03:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05158 seconds with 14 queries