English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 28 May 2003, 22:04   #1
PseudoDOS
Registered User
 
Join Date: Nov 2002
Location: Munich
Age: 42
Posts: 21
winuae screenmode and refreshrate problem

i am using winxpro

i have problems to set a screenmode other than 1024x768, especially the hires and lores modes do not work properly. not due to resolutional differences of the monitors capability but due to worse centering and crashes at those toggles.

i cannot set for 1024x768 a refreshrate greater than 75 hz, though my graka and monitor in windows natively bring up more.

these problems have not been fixed since more than a year and i have had different hardware and monitors and graphicscards in that time and they all produced the same trouble.

there has only been one winuae release about three years ago or more, where the hires and lores modes did work simply and cleanly w/o borders and jumping screen at least as close they can get to them by the real monitor res.

? what is the RTG option all about? it makes no difference if i select it or not.

last but not least, whenever i start the winuae emulation, the monitor switches resolution multiple times, stays black for a while, swittches again and finally when im lucky amiga appears.

? why is the new features of winuae allmost never included in linux uae and also does obviously not lead to improvements on the linux side, too.
PseudoDOS is offline  
AdSense AdSense  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem with changing Screenmode after LoadView/WaitTOF StingRay support.WinUAE 4 24 September 2012 10:07
Low screenmode problem in OS 3.9 Bamiga2002 support.Apps 16 21 August 2012 01:02
FS-UAE 1.1.1 screenmode problem when P96 active PHabermehl support.FS-UAE 19 06 April 2012 15:53
15bit screenmode with winuae ? turrican3 New to Emulation or Amiga scene 1 11 June 2007 23:24
Chaos Engine AGA screenmode problem, can it be fixed? TjLaZer support.Games 0 05 September 2006 08:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.16412 seconds with 14 queries