English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 13 September 2010, 01:20   #1
bagpipes
Registered User

bagpipes's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Poland
Posts: 80
Flink (CD32)

I noticed slowdowns (very high SND) & graphics bugs in Flink (CD32). My configs (quickstart mode, best compatibility):
Attached Files
File Type: rar Flink (CD32).rar (9.8 KB, 107 views)
bagpipes is online now  
AdSense AdSense  
Old 13 September 2010, 16:18   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 20,891
Top part of screen is probably wrong (if this is your "graphics bug")
EDIT: no, it is correct, but it does look stupid..

Speed is fine here, probably requires much more CPU power than most other games because of huge sprites and other sprite tricks.

Last edited by Toni Wilen; 13 September 2010 at 16:31.
Toni Wilen is online now  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to run Flink CD32 (Misadventures...) on Winuae? Please help Emeraldmoon support.Games 23 14 September 2010 23:35
flink & heros 2 cd32 + cdtv games? cd32lover request.Old Rare Games 21 04 February 2009 23:52
Flink CD32 trouble s4m project.WHDLoad 1 08 October 2008 10:17
Flink Ultron request.Old Rare Games 11 20 August 2006 23:05
Flink MheAd request.Old Rare Games 17 01 May 2006 18:27

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 22:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.13584 seconds with 13 queries