English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 23 October 2014, 20:10   #1
esc
 
Posts: n/a
FS-UAE on OSX 10.10 Yosemite

Hey Frode,

FS-UAE is having some issues in Yosemite. The major one, first, is the FS-UAE Launcher gets stuck when I try to login to my OAGD account. I enter the username and password and then the UI freezes and I have to manually kill the fs-uae pid via the CLI. This is with the current dev version 19. Thanks!
 
Old 23 October 2014, 20:13   #2
amigafreak68k
Registered User
 
Join Date: Apr 2013
Location: Engelsdorf / Germany
Posts: 425
I haven't these issue! :O
amigafreak68k is offline  
Old 28 October 2014, 00:45   #3
esc
 
Posts: n/a
Still having this issue. Maybe it's a python problem? But not sure how to diagnose.
 
Old 28 October 2014, 00:47   #4
esc
 
Posts: n/a
Nevermind, works now. I just had to let it sit for ~20 minutes.
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
FS-UAE for G4 ppc OSX 10.5.8 elowan support.FS-UAE 35 10 November 2014 20:22
Can't resize FS-UAE windows in OSX 10.9? acherion support.FS-UAE 2 03 July 2014 01:41
FS-UAE for OSX 10.5.8, help! amiman99 support.FS-UAE 3 30 June 2014 20:18
Question about FS-UAE on OSX ianwuk support.FS-UAE 2 14 January 2013 18:42
FS-UAE: 50Hz mode with Mac OSX waal support.FS-UAE 6 09 July 2012 22:50

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 09:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06057 seconds with 13 queries