English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 25 January 2008, 15:40   #1
Macdilla
 
Posts: n/a
Dogs Of War

Well i'm tryin to play one of my favorite ever games on the amiga.My amiga died so i'm trying to play it using winuae. But when i try to play it a load of numbers come up and it freezes at the point where u press F1.I'm guessing its the settings, could anyone help me to get this game running?thanks
 
AdSense AdSense  
Old 25 January 2008, 15:50   #2
Duke
HOL-Team
Duke's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: Germany
Age: 38
Posts: 519
Send a message via ICQ to Duke
Are you using the Amiga 500 quickstart setting?
Duke is offline  
Old 25 January 2008, 16:23   #3
Macdilla
 
Posts: n/a
Yeah thats what i tried first
 
Old 25 January 2008, 19:16   #4
formater
Registered User
formater's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Alicante/Spain
Posts: 192
Don't forget to mark More Compatible and use Chipset OCS
formater is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Dogs of War - 100% Working Version? Old Fool support.Games 19 15 October 2010 20:31
Comment from Dogs of War coder on Youtube laffer Retrogaming General Discussion 7 29 September 2009 00:16
THE BAND CRACK TUNE (from Dogs of War) Old Fool request.Modules 26 11 February 2009 19:28
Dogs of War longplay laffer Retrogaming General Discussion 3 22 March 2008 00:43
Dogs of War lhate56k support.Games 0 28 August 2004 16:33

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06678 seconds with 13 queries