English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 02 September 2019, 16:06   #1
cerulez
Registered User
 
Join Date: Apr 2009
Location: NY
Posts: 25
Genlock capture device

I've looked all over and don't see how to choose witch capture device WinUAE uses for the genlock feature. Anyone know something I'm missing?
cerulez is offline  
Old 02 September 2019, 16:55   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 44
Posts: 23,024
It only uses default capture device. Manual selection is not supported.
Toni Wilen is online now  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Device type in ATAPI tape IDENTIFY DEVICE data mark_k support.WinUAE 0 17 March 2019 22:21
HDF behavior different between uaehf.device and C= scsi.device? Akira support.WinUAE 9 15 March 2018 01:49
Recommend me a capture device to use with Amiga Akira support.Hardware 4 21 October 2017 18:21
Best Capture Device for recording Amiga Djay support.Hardware 22 21 December 2011 00:47
uaehf.device and HDToolbox: Error 224 reading device description Ebster support.WinUAE 3 16 September 2008 09:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:53.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05905 seconds with 15 queries