English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 08 August 2017, 01:37   #1
kolorabi
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: Norway
Posts: 130
Select path for installation?

Hey, I'm having a weird problem when trying to install this - I can't select where it should go... It just goes straight to AppData, and I certainly don't want it there! Is there some bug with the installer or something? I'm using Windows 10, and the 64 bit version.
kolorabi is offline  
Old 08 August 2017, 02:13   #2
emufan
Registered User
 
Join Date: Feb 2012
Location: #DrainTheSwamp
Posts: 4,546
just use the portable version. extract to a new folder anywhere.
emufan is offline  
Old 08 August 2017, 10:39   #3
kolorabi
Registered User
 
Join Date: May 2003
Location: Norway
Posts: 130
Ok, thanks, I didn't see that option on the install page. Odd that the main version don't at least support a selectable install path, but the portable version solves it.
kolorabi is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to select the Icons during setup boulderdash project.ClassicWB 0 24 July 2017 12:50
I can't find the installation path Arcade support.FS-UAE 3 10 January 2016 05:36
can't select rtg card kep support.WinUAE 3 04 April 2015 23:18
joypad auto select DaveMB support.FS-UAE 6 12 October 2013 14:59
Can select resolution but never fullscreen Photon support.WinUAE 7 11 November 2006 23:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:54.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05754 seconds with 13 queries