English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > New to Emulation or Amiga scene

 
 
Thread Tools
Old 29 March 2018, 17:03   #1
methodman
Registered User
 
Join Date: May 2010
Location: Redding USA
Posts: 103
I keep meeting the guru

I keep meeting the guru when I setup Scalos. When I click on the pre-menu my computer meets the guru. Any ideas' why? Config says memory = 70000000 = 00000000 what does that mean. I also unticked the 24 bit space for the A1200 and it's still giving me an error. I have 6 MB on my winuae setup. Thanks for the help
methodman is offline  
Old 29 March 2018, 19:21   #2
Foebane
Registered User
 
Join Date: Sep 2011
Location: Cardiff, UK
Age: 46
Posts: 1,328
Quote:
Originally Posted by methodman View Post
I keep meeting the guru when I setup Scalos. When I click on the pre-menu my computer meets the guru. Any ideas' why? Config says memory = 70000000 = 00000000 what does that mean. I also unticked the 24 bit space for the A1200 and it's still giving me an error. I have 6 MB on my winuae setup. Thanks for the help
Best to ask on the Support.WinUAE board, I would've thought.
Foebane is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LAG Meeting 42 rockape News 0 11 January 2015 17:49
LAG meeting no 41 rockape News 0 03 November 2014 18:07
PowerDev meeting #6 Shoonay Amiga scene 0 31 March 2009 13:50
A.N.T. is Going RETRO - for one meeting only. Mikey_C Amiga scene 2 02 February 2009 22:52

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 07:29.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09389 seconds with 13 queries