English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.aGTW

 
 
Thread Tools
Old 12 November 2012, 00:40   #41
s2325
Zone Friend

s2325's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Gargore
Age: 38
Posts: 17,789
I have "out of memory" message with 8MB of chip ram but not with 2MB of chip ram + 8MB fast ram.
s2325 is offline  
Old 12 November 2012, 01:34   #42
vitux
Banned
 
Join Date: Nov 2012
Location: Spain
Posts: 495
Those with problems, have you tried to run it from the with no startup-sequence without setpatch and nothing.

There is this preview Amiga Future, I can not translate
http://www.amigafuture.de/kb.php?mode=article&k=816

Craze is this group? http://bitworld.bitfellas.org/demos....es&query=Craze

Last edited by vitux; 12 November 2012 at 01:54.
vitux is offline  
Old 12 November 2012, 02:18   #43
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Quote:
Originally Posted by vitux View Post
Those with problems, have you tried to run it from the with no startup-sequence without setpatch and nothing.
Yes I did, and it never works. Pressing fire never works!
Akira is offline  
Old 12 November 2012, 06:30   #44
lilalurl
Global Moderator
lilalurl's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: France
Age: 39
Posts: 2,927
Send a message via ICQ to lilalurl
Quote:
Originally Posted by lilalurl View Post
I have never used it, but perhaps SnoopDOS could be useful here, if you know how to use it? From what I understand it checks files that are accessed.

If that can be useful to anyone, here is an attempt at using it:
Code:
SnoopDos logging started on Monday, 12-Nov-12 at 05:24:37

 Count Process Name       Action     Target Name                 Options Res.
 ----- ------------       ------     -----------                 ------- ----
 18    CON                OpenLib    intuition.library           Ver 0   OK  
 19    CON                OpenLib    utility.library             Ver 0   OK  
/20    [1] nuxeliap.exe   RunCommand                             4096    ----
 21    [1] nuxeliap.exe   OpenLib    graphics.library            Ver 0   OK  
 500   [1] nuxeliap.exe   #FINDINPUT    A14AD,    A070D,    A0D6 RDH1    OK  
 988   [1] nuxeliap.exe   #FINDINPUT    A14AD,    A070D,    A0D6 RDH1    Fail
 1444  [1] nuxeliap.exe   #FINDINPUT    A14AD,    A070D,    A0D6 RDH1    Fail
 1612  [1] nuxeliap.exe   #FINDINPUT    A14AD,    A070D,    A0D6 RDH1    Fail
 1757  [1] nuxeliap.exe   Open       progdir:lev/DE01/46.11      Read    Fail
 1758  [1] nuxeliap.exe   *Open      progdir:lev/DE01/46.11      Read    Fail
 1759  [1] nuxeliap.exe   #FINDINPUT    A14AD,    A070D,    A0D6 RDH1    Fail
 2044  [1] nuxeliap.exe   #FINDINPUT    A14AD,    A070D,    A0D6 RDH1    Fail
 2407  [1] nuxeliap.exe   #FINDINPUT    A14AD,    A070D,    A0D6 RDH1    Fail
 2838  [1] nuxeliap.exe   *Open      progdir:lev/DE01/36.04      Read    Fail
 3219  [1] nuxeliap.exe   Open       progdir:lev/DE01/22.02      Read    Fail
 3446  [1] nuxeliap.exe   #FINDINPUT    A14AD,    A070D,    A0D6 RDH1    Fail
 3574  [1] nuxeliap.exe   *Open      progdir:lev/DE01/10.00      Read    Fail
I don't see anything really useful IMO. Perhaps I have not set the program very well. Feel free to suggest anything and I'll try when I can.
lilalurl is offline  
Old 12 November 2012, 12:11   #45
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Well it failed on many aspects, like receiving input. This does seem useful! Someone savvy with code may be able to help.
Akira is offline  
Old 12 November 2012, 15:15   #46
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Age: 44
Posts: 3,217
To those of you having problems starting the game.
DO NOT extract it using a Windows application such as 7z/WinRAR to a mounted folder.
It failed to start for me too when I did that.

Use lha on Amiga or emulated Amiga and extract to an Amiga formatted partition waaaay clear of fat/ntfs drives.
Retroplay is online now  
Old 12 November 2012, 15:27   #47
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
All right, got it to work!

Quote:
Originally Posted by Retroplay View Post
extract to an Amiga formatted partition waaaay clear of fat/ntfs drives.
Sorry but this is totally untrue. Is working fine now on my SD card on my Amiga and on WinUAE with a folder mounted as dir.

You just need to extract on the Amiga side. Many times, out of convenience, I don't.
Akira is offline  
Old 12 November 2012, 15:43   #48
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Age: 44
Posts: 3,217
Quote:
Originally Posted by Akira View Post
All right, got it to work!


Sorry but this is totally untrue. Is working fine now on my SD card on my Amiga and on WinUAE with a folder mounted as dir.

You just need to extract on the Amiga side. Many times, out of convenience, I don't.
So only extraction on Amiga side needed then (in this case).
There have been examples of games going down the drain in the past due to fat/ntfs issues (and zip).
http://eab.abime.net/showthread.php?t=60229
Retroplay is online now  
Old 12 November 2012, 15:47   #49
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
Those just seem unpacking issues, totally unrelated to FAT volumes. There's no reason it should make any difference (except on rally long filenames that don't adhere to amiga standards, which is something that doesn't happen if you are already dealing with Amiga files)
Akira is offline  
Old 12 November 2012, 18:35   #50
trydowave
Registered User
trydowave's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Watford UK
Posts: 766
Quote:
Originally Posted by Retroplay View Post
To those of you having problems starting the game.
DO NOT extract it using a Windows application such as 7z/WinRAR to a mounted folder.
It failed to start for me too when I did that.

Use lha on Amiga or emulated Amiga and extract to an Amiga formatted partition waaaay clear of fat/ntfs drives.
im guessing theres a executable for this.

Is this the right one?
http://aminet.net/package/util/arc/lha

I put this into my program folder but i've got no idea how to use it. Let alone using it to unzip the game.
Please can you give a breif description on how to do this?
Thanx
trydowave is offline  
Old 12 November 2012, 19:06   #51
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Age: 44
Posts: 3,217
Copy LhA to C and open shell and type "lha e (archive).lha".
http://aminet.net/package/util/arc/lha_68k

Version 2.15 is in the zone.
Retroplay is online now  
Old 12 November 2012, 20:51   #52
trydowave
Registered User
trydowave's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Watford UK
Posts: 766
I am doing this on Winuae btw not on a real amiga. I put the zipped lha 68k into my D drive where i have created virtual drives for the Amiga on Winuae. My program folder (or drive) is called DH1.
When I opened shell and followed your instructions it didnt work. I tried changing the letter from c to others but that didnt either. Probarbly completely doing the wrong thing.
trydowave is offline  
Old 12 November 2012, 20:58   #53
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 43
Posts: 22,129
Simply mount the lha as a harddrive in WinUAE (drag and drop it over WB window or add it to harddrives panel) and copy all files inside emulation using shell or any file manager.
Toni Wilen is online now  
Old 12 November 2012, 23:45   #54
Akira
Registered User

Akira's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: New York
Posts: 19,265
You can mount an LHA as a hard drive? :O
I didn't know that, pretty neat!
Akira is offline  
Old 13 November 2012, 00:46   #55
trydowave
Registered User
trydowave's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Watford UK
Posts: 766
Cheers Toni. Very simple in the end. That shell stuff always confused me even back when I owned the A500.
The game is very nice. Shame it wasn’t completed. Just wondering. Is it AGA only? It has a limited colour palette which is anime stylised (which I like). There’s tons of parallax though, so I was wondering if OCS/ECS could handle this?
trydowave is offline  
Old 13 November 2012, 04:45   #56
Codetapper
2 contact me: email only!

Codetapper's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Auckland / New Zealand
Posts: 3,150
It's AGA only as it uses dual playfield mode with 16 colours in each.
Codetapper is offline  
Old 13 November 2012, 21:17   #57
vitux
Banned
 
Join Date: Nov 2012
Location: Spain
Posts: 495
Send a message to Alkaron (amigaworld registered user) and another message to the portal SAFIR.
Little hope of answers, let alone a more advanced version and preserved.
Maybe someone closer and known to them might try to contact.
vitux is offline  
Old 13 November 2012, 23:03   #58
vitux
Banned
 
Join Date: Nov 2012
Location: Spain
Posts: 495
I just received SAFIR moderator response, it seems that Zik (Erik Gustavsson) will respond to this thread
vitux is offline  
Old 14 November 2012, 09:27   #59
lilalurl
Global Moderator
lilalurl's Avatar
 
Join Date: Aug 2001
Location: France
Age: 39
Posts: 2,927
Send a message via ICQ to lilalurl
Good work!
lilalurl is offline  
Old 14 November 2012, 12:55   #60
lesta_smsc
Registered User

lesta_smsc's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
Posts: 1,368
Looks like a spin-off Wonder Boy and Zelda! lol ... We need to get the full version released!
lesta_smsc is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
unreleased game Antheus Tony Landais HOL suggestions and feedback 5 20 May 2013 10:36
Convert my unreleased game to WHDLoad? jimmy2x2x Games images which need to be WHDified 52 16 April 2011 23:20
An unreleased cute game found on Youtube ancalimon Retrogaming General Discussion 0 15 February 2010 17:18
Once again, an unreleased game is found! dlfrsilver project.aGTW 82 20 October 2008 00:22
Green5 - Long lost unreleased Amiga game MarkJ News 16 23 December 2004 15:39

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 21:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.09471 seconds with 14 queries