English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Other Projects > project.WHDLoad

 
 
Thread Tools
Old 06 September 2011, 09:22   #61
fgh
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Location: Norway
Posts: 629
Hi there.

I don't know if this is possible on the M-Tec1230LC, but if a card is configured for 8mb with 4mb installed, you can have the behaviour you were describing: System reporting 8mb, working well when using <4mb, memtests reporting failures, random software failures when using >4mb.
fgh is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crash when loading anything with WHDload KONEY project.WHDLoad 30 27 May 2010 21:58
saving and loading game states - WHDLoad & gamebase Amiga jamespstevenson support.WinUAE 0 02 April 2009 17:12
Screen goes black during loading with CF + WHDLoad Rakki support.Hardware 11 12 March 2009 19:39
Problem loading Xenon 2 whdload guardiansknight support.Games 4 14 January 2006 01:22
Games stop loading Unregistered New to Emulation or Amiga scene 2 14 July 2004 19:21

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05866 seconds with 14 queries