English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Requests > request.Other

 
 
Thread Tools
Old 27 November 2009, 03:57   #1
Cosmos
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Location: France
Posts: 655
Capacitor C460 (A1200)

zz

Last edited by Cosmos; 16 July 2011 at 19:41.
Cosmos is offline  
Old 27 November 2009, 09:03   #2
AlfaRomeo
A1200 040 SAM440EP 667
AlfaRomeo's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Lisbon / Portugal
Posts: 793
In my mobos it doesn´t even exist
AlfaRomeo is offline  
Old 27 November 2009, 10:10   #3
Jope
-
Jope's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Helsinki / Finland
Age: 38
Posts: 6,881
I've never seen that populated in the A1200s that have passed through my hands.

If you really insist on installing one, it is 10uF.. Tell us what happens to your picture quality after you put one in. I'm certain it is not actually needed.
Jope is offline  
Old 27 November 2009, 12:44   #4
Cosmos
Banned
 
Join Date: Jan 2007
Location: France
Posts: 655
Thanks !

(C460 is only on rev 1B )

Last edited by Cosmos; 02 June 2011 at 09:43.
Cosmos is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Capacitor problems paulo_becas support.Hardware 31 23 August 2018 11:02
Lookie lookie – An (almost) all-ceramic capacitor A1200 amigasith support.Hardware 46 05 February 2016 02:08
capacitor value? Paul_s support.Hardware 7 24 March 2011 00:34
Need help to solder A1200 MotherBoard Capacitor Foul support.Hardware 9 04 June 2010 08:22
BOP For A1200 Capacitor Replacement? Fingerlickin_B support.Hardware 4 27 January 2009 07:03

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.08405 seconds with 13 queries