English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 11 March 2020, 00:25   #1
jasenr
Registered User

 
Join Date: Mar 2020
Location: USA
Posts: 4
A2630

How do I go about emulating the A2630 card in WinUAE? I assume I need the ROMs. Does anyone know where to get them? I saw that I can buy physical ROMs and I am fine with that, but how do they need to be copied/saved for WinUAE?
jasenr is offline  
Old 11 March 2020, 01:36   #2
DamienD
Global Moderator

DamienD's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: London / Sydney
Age: 43
Posts: 16,862
Quote:
Originally Posted by jasenr View Post
I assume I need the ROMs. Does anyone know where to get them?
/TheZone/files/expansion_boot_roms [AccessX 2000 (original scrambled), Microbotics HardFrame v1.9].zip
DamienD is offline  
Old 11 March 2020, 02:13   #3
jasenr
Registered User

 
Join Date: Mar 2020
Location: USA
Posts: 4
Thanks! :-)
jasenr is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Robocop 3 with a A2630 system11 support.Games 9 28 October 2017 09:28
A2630 + gvp hc+8 checksum support.Hardware 13 21 March 2016 12:28
A2630 Rom orange support.Hardware 3 27 February 2015 21:42
Overclocking A2630 desantii support.Hardware 10 26 April 2011 00:43
A2630 amber2000 support.Hardware 1 13 April 2008 00:07

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 11:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05793 seconds with 15 queries