English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 15 February 2018, 12:59   #81
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 169
Hi Toni,
it works perfectly the x64 version, thanks
I have encountered this problem.
This only happened the first time I used beta4 x64
Now it does not happen anymore.
Thanks for the beta4 and your work

Thank you.
Attached Files
File Type: rar winuae_x64_3.6.1_b4_2018.02.14_20.12.56.rar (21.4 KB, 8 views)
File Type: uae ATA-GREX.uae (12.3 KB, 3 views)
White is offline  
AdSense AdSense  
Old 15 February 2018, 18:20   #82
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 20,417
Quote:
Originally Posted by White View Post
Hi Toni,
it works perfectly the x64 version, thanks
I have encountered this problem.
This only happened the first time I used beta4 x64
Now it does not happen anymore.
Thanks for the beta4 and your work
Thanks, it seems A2065 tried to read past its internal RAM space, this is now fixed. (This shouldn't happen unless A2065 driver is confused so there may be something else too..)
Toni Wilen is offline  
Old 15 February 2018, 18:23   #83
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 20,417
Quote:
Originally Posted by Retro-Nerd View Post
Alt+Tab is broken for me since 3.6.1 beta 1. Alt+Tab works first, but when you try to return to WinUAE it crashes the emulator. No crash dump though inside my folder (portable ticked). Are logs enough?

edit: Argh, it's a shader issue again. Without a guest CRT shader WinUAE doesn't crash.
Can anyone else duplicate this? (It may be AMD only)

Config and required file here: http://eab.abime.net/showpost.php?p=...6&postcount=63

It still can be bug in D3D11 resource freeing/allocation but unfortunately D3D11 debug mode don't detect anything.
Toni Wilen is offline  
Old 15 February 2018, 19:28   #84
Retroplay
Lemon Curry ?

Retroplay's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Denmark
Posts: 2,947
Yes, same crash here on Nvidia GTX1080, also no crash dump.
Code:
Problem signature:
  Problem Event Name:	APPCRASH
  Application Name:	winuae64.exe
  Application Version:	3.6.1.0
  Application Timestamp:	5a84801b
  Fault Module Name:	D3D11.dll
  Fault Module Version:	6.2.9200.16699
  Fault Module Timestamp:	5216eaa8
  Exception Code:	c0000005
  Exception Offset:	00000000000d6f09
  OS Version:	6.1.7601.2.1.0.256.1
  Locale ID:	2057
  Additional Information 1:	4d84
  Additional Information 2:	4d846379910cb553623bc8bf47ffd65e
  Additional Information 3:	6fe5
  Additional Information 4:	6fe5765be5e9f85c28d819e19bf60227
Attached Files
File Type: txt winuaelog.txt (12.8 KB, 4 views)
File Type: txt winuaebootlog.txt (29.0 KB, 3 views)

Last edited by Retroplay; 15 February 2018 at 19:30. Reason: Added Windows crash error message
Retroplay is offline  
Old 15 February 2018, 19:40   #85
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 20,417
It probably is Windows version specific or something because I can't duplicate it (win 10 + 1080Ti)
Toni Wilen is offline  
Old 15 February 2018, 21:50   #86
White
Registered User
 
Join Date: Sep 2016
Location: italy
Posts: 169
Hi Toni,
thank you,
I'm very happy seriously
now I'm also trying RTL, ethernet.device works fine,
I really appreciate your work I have no other word to use.
I hope later to be able to contribute to the time you dedicate to this project.
I start using the system as I've always wanted to do.
And I'm sorry if sometimes I ask strange questions, but I continuously experiment.
Thanks again. :-)
White is offline  
Old 16 February 2018, 00:23   #87
Zandig
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: NY / USA
Posts: 219
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Can anyone else duplicate this? (It may be AMD only)

Config and required file here: http://eab.abime.net/showpost.php?p=...6&postcount=63

It still can be bug in D3D11 resource freeing/allocation but unfortunately D3D11 debug mode don't detect anything.
Yes crash using Direct3D 11.
Direct3D 9 works fine.
Using Nvidia GTX 1080 - Windows 10 64 bit (1709 / 16299.248)
Zandig is offline  
Old Yesterday, 11:29   #88
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 42
Posts: 20,417
Quote:
Originally Posted by Zandig View Post
Yes crash using Direct3D 11.
Direct3D 9 works fine.
Using Nvidia GTX 1080 - Windows 10 64 bit (1709 / 16299.248)
Does it happen in all resolutions?
Toni Wilen is offline  
Old Yesterday, 15:42   #89
Zandig
Registered User
 
Join Date: May 2009
Location: NY / USA
Posts: 219
Quote:
Originally Posted by Toni Wilen View Post
Does it happen in all resolutions?
Yes - same crash. Tried many different resolutions and various refresh rates. It shows this on screen when crashing...

Zandig is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WinUAE 2.8.0 beta series (Was 2.7.1) Toni Wilen support.WinUAE 214 01 May 2014 12:28
WinUAE 2.4.0 beta series Toni Wilen support.WinUAE 342 29 March 2012 10:02
WinUAE 2.3.0 beta series (was 2.2.1) Toni Wilen support.WinUAE 229 22 September 2010 20:20
WinUAE 2.0.1 beta series Toni Wilen support.WinUAE 14 22 December 2009 19:46
WinUAE 1.5.1 beta series Toni Wilen support.WinUAE 242 12 August 2008 13:42

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 13:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.
Page generated in 0.20867 seconds with 14 queries