English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Games

 
 
Thread Tools
Old 01 August 2015, 02:50   #1
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 3,300
Curse of Enchatia disks mislabelled?

Just obtained this and when bootingt from Disk 1, it asks to insert Disk #1, but only loads if you insert Disk 2

Should Disk 1 actually be labelled BOOT and the other 5 disks labelled Disk 1 to 5 like so:

Disk 1 = BOOT
Disk 2 = Disk #1
Disk 3 = Disk #2
Disk 4 = Disk #3
Disk 5 = Disk #4
Disk 6 = Disk #5

??
BarryB is offline  
Old 03 August 2015, 13:51   #2
BarryB
Amigaholic

 
Join Date: Dec 2009
Location: UK
Posts: 3,300
Well, the WHDLoad mentions the BOOT DISK and then the install asks for Disks 1 to 5 (which are actually Disks 2 to 6 on my set) so yes, I guess they ARE mislabelled!!
BarryB is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Curse of the Azure Bonds Barre support.WinUAE 9 03 November 2014 00:46
curse of enchantia question aohovland support.Games 3 08 February 2010 11:03
The Curse of Ra - CDTV sut request.Old Rare Games 1 31 March 2006 15:19
Curse of Enchantia Retro-Nerd request.Old Rare Games 3 12 February 2006 23:52
The Curse of Ra morph72 request.Old Rare Games 9 09 April 2005 15:49

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 06:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06011 seconds with 15 queries