English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.FS-UAE

 
 
Thread Tools
Old 02 November 2018, 09:45   #1
fstarred
Registered User

fstarred's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Location: Rome
Posts: 98
Annoying bug with configuration

There is a bug I have while configuring Joystick & Mouse Port section:


If I try to set "No Amiga Device" and then "No Host Device", when I try to start emulation, it doesn't run anything.


I then change Amiga Model combo, and then start works.


Anyone noticed that ?
fstarred is offline  
Old 05 November 2018, 11:00   #2
ztronzo
Registered User

ztronzo's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Montreal
Posts: 81
No amiga device in all slots -> no keyboard input, bug confirmed
As a workaround, you need at least one device selected

I reported this bug to Frode and he mentioned that it is fixed, perhaps try in the next dev version available to see.
ztronzo is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
random Bug in memory access whith MKIII configuration Giants support.WinUAE 5 13 May 2018 17:21
WinUAE 1.5.2.0 Configuration Input Panel Bug smoorke support.WinUAE 11 24 September 2008 17:50
uae-configuration joyport0 BUG Groundhog support.WinUAE 4 15 May 2008 19:35
Bloody annoying Ian request.Old Rare Games 10 07 March 2007 21:44
Those annoying ants Kodoichi support.Games 19 06 December 2006 23:09

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 05:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05594 seconds with 13 queries