English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 16 January 2021, 15:44   #1
Gordon
Settler
Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Serf City
Posts: 1,541
A1200 operation test

I have a UK 1200 where I am not sure if it operates properly. If I press two keys at the same time on the same line of keys, no key works.
So if I press m and n nothing types.

But if I press n and a
or
n and q same time it types fine with one of the letter.

Can anyone let me know if this is normal or not? If possible please try yourselves. I would really appreciate as I don’t want to buy a new membrane for nothing.
Gordon is offline  
Old 16 January 2021, 15:59   #2
lilwshu
Registered User

 
Join Date: Mar 2020
Location: UK
Posts: 161
I'm pretty sure this is normal, at least in my experience.
lilwshu is online now  
Old 16 January 2021, 16:21   #3
lesta_smsc
Registered User

lesta_smsc's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: United Kingdom
Posts: 2,587
I'll try later... I know it used to do odd things with key presses on my A600 when it was new!

You can try SysTest to just check all the buttons. The membrane wouldn't cause issues for key combinations.
lesta_smsc is offline  
Old 18 January 2021, 17:38   #4
Gordon
Settler
Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Serf City
Posts: 1,541
Thanks for confirming. lesta_smsc I checked and all work ok on their own.

Makes it very bad for playing keyboard games like F1 GP. I cant break and turn on the 1200 (z + < at same time)
Gordon is offline  
Old 19 January 2021, 00:43   #5
Pixelfill
Registered User

 
Join Date: Dec 2019
Location: Preston
Posts: 89
Quote:
Originally Posted by Gordon View Post
Thanks for confirming. lesta_smsc I checked and all work ok on their own.

Makes it very bad for playing keyboard games like F1 GP. I cant break and turn on the 1200 (z + < at same time)
Ah that explains why I was so bad at F1 GP lol.
Pixelfill is offline  
Old 19 January 2021, 22:43   #6
redblade
Zone Friend

redblade's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Middle Earth
Age: 36
Posts: 1,666
Is this a Commodore Amiga or an Amiga Technologies Amiga? What Kickstart Motherboard??
redblade is offline  
Old 21 January 2021, 21:50   #7
Gordon
Settler
Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Serf City
Posts: 1,541
Quote:
Originally Posted by Pixelfill View Post
Ah that explains why I was so bad at F1 GP lol.



Hi redblade, it’s a commodore Amiga kickstart 3.0 . I don’t know the revision. Please let me know your findings if you try
Gordon is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Looking for someone to help test something on hardware (A4000/A1200 68020/30/40/60) DanScott Amiga scene 3 19 April 2018 23:31
Anyone in Toronto area with A1200 willing to test FastATA controller? HardStep request.Other 0 26 October 2015 03:08
How can I test a new (to me) A1200 HD without a monitor? TenLeftFingers support.Hardware 9 02 May 2015 23:49
A1200 Blizzard 68030/50 64mb Frontier Test Djay Retrogaming General Discussion 7 02 February 2011 22:10
Operation Firestorm v1.1 Uploaded to the Zone (Please Test and Provide Feedback) Abaddon project.WHDLoad 4 15 September 2010 12:31

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:47.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.07304 seconds with 13 queries