English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 19 March 2012, 10:42   #1
Scolioza
 
Posts: n/a
Black and white image

I recently bought an amiga 600 . I plan to add a hdd, but i have problem with image. First when it boots the image is clean on my 1084 monitor but after a while it starts to alternate from color to black and white. Is there a way to fix this? I also tested on a crt tv and it works ok. The monitor is ok also because when i connect a ps1 or another device the image is nice and sharp .
Now do you have any ideas?
The connection is made via composite cable.
 
AdSense AdSense  
Old 20 March 2012, 01:22   #2
rkauer
I hate potatos and shirts
rkauer's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Sao Leopoldo / Brazil
Age: 52
Posts: 3,482
Send a message via MSN to rkauer Send a message via Yahoo to rkauer
Bad capacitors in the A600 board, specially around the video section.
rkauer is offline  
AdSense AdSense  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Black and white composite output from PAL A500 vext01 support.Hardware 2 26 November 2012 22:37
Black lines in ImageFX with large image source support.Apps 0 29 August 2012 04:08
White Screen HighwayHawkes support.Hardware 6 26 August 2010 23:24
CD32 - Black and White image on S-Video to SCART Junebug support.Hardware 15 18 April 2008 15:09
Photogenics Black & White? Mclane support.WinUAE 2 01 April 2003 20:57

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 18:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.05420 seconds with 13 queries