English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.Hardware

 
 
Thread Tools
Old 17 January 2021, 17:34   #1
rjd324
Registered User

rjd324's Avatar
 
Join Date: May 2020
Location: NE / UK
Posts: 111
1200 2B audio ciruits and mismatched passive ratings

I have noticed an a few 2B motherboards that the resistor values I am seeing do not match the 2B schematics. In the image (R337 being the top-left) I have highlighted 10k resistors in orange. The only one that is reading 10k is R337, the rest of the orange are actually reading 5k.


I am guessing that at the time of manufacturing these different decisions were made?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	audio.png
Views:	21
Size:	7.8 KB
ID:	70437  
rjd324 is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
cd audio adapter for 1200 tower jpm2901 support.Hardware 0 28 January 2019 12:30
A600 / 1200 Audio preamp Solderbro support.Hardware 2 11 July 2018 15:43
My Abandonware ratings scraper with pre-generated Amiga ratings readyready15728 Retrogaming General Discussion 3 25 August 2017 22:35
Can Amiga 1200 mix audio amigoun support.Hardware 1 25 April 2015 13:48
Amiga 1200 and broken audio. Molcos support.Hardware 64 16 November 2011 09:24

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 19:30.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10270 seconds with 16 queries