English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 15 June 2006, 18:37   #1
H8Man
 
Posts: n/a
Unhappy frozen screen...

Hello everyone,
well, I just got a new system and now, WinUAE seem to have problems with it.

I can start a game and all this, but the screen freezes once I start. I now that the game loads etc. cause whenever I go into the program (F12), he updates the screen (I also have the sound and can see him loading). The problem is, that he updates the screen ONLY when I press F12 :-/

I'm using WinUAE 1.2 and have a AMD64 3700 CPU with a ATI x1800 XT card.

Everything worked fine with my old system (AMD 2400 and a Radeon 9700 pro).

Any ideas? Thanks in advance.

/EDIT
and off course, I have the newest drivers. (ATI driver, not omega for the graphics card)

Last edited by H8Man; 15 June 2006 at 19:11.
 
Old 15 June 2006, 18:57   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 46
Posts: 24,699
X1x00-series cards ATI driver RGB overlay bug since Catalyst 6.1 (or 6.2). Workaround: Tick "Don't use RGB overlays" in misc panel.
Toni Wilen is online now  
Old 15 June 2006, 19:10   #3
H8Man
 
Posts: n/a
ah, now that was easy, thanks it works again
 
Old 25 June 2006, 01:28   #4
Stutum
 
Posts: n/a
Yeah, thanks for the tip! I thought the controls were messed up, and changed them all the time!

Now I can play King og Chicago all night. Thanks again!
 
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Smooth H-scrolling platform game in AMOS, screen copy vs screen offset? Damiga Coders. AMOS 30 19 March 2015 18:06
Black screen in full screen but not full window Winuae all versions Mixter support.WinUAE 18 30 June 2013 00:45
Amiga 600 not booting... Yellow screen, and Red screen when turning PSU off jbenam support.Hardware 34 20 March 2011 22:10
getting screen modes working full screen damo support.WinUAE 1 06 February 2009 22:12
Broken Amiga Screen 15khz screen er 15pin? redblade support.Hardware 2 10 October 2004 01:00

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 15:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06548 seconds with 13 queries