English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > abime.net - Hosted Projects > project.ClassicWB

 
 
Thread Tools
Old 01 June 2011, 00:09   #1
Gordon
Settler
Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Serf City
Posts: 1,450
Anyway to revert back to old style menu system?

I know this may sound silly as its one of the best features but is there anyway to go back to the od style menu system where i control everything from the top men instead of right click?
Gordon is offline  
Old 01 June 2011, 06:19   #2
Minuous
Coder/webmaster/gamer
Minuous's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Canberra/Australia
Posts: 2,022
Move whatever program is responsible (eg. MagicMenu?) out of the WBStartup drawer, and reboot.
Minuous is offline  
Old 01 June 2011, 07:06   #3
cosmicfrog
The 1 who ribbits
cosmicfrog's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: leek, Staffs, UK
Age: 52
Posts: 3,555
Send a message via MSN to cosmicfrog
go into prefs and change some of the options for magicmenu

I still sometimes get confused when a menu dos`t open at the top of the screen but right under the mouse and then it just stays there waiting for you to click on something, all nice but still something new and difftrent
cosmicfrog is offline  
Old 01 June 2011, 11:42   #4
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Which version?

In the FULL ADV ADVSP P96, rename Libs:popupmenu.library to popupmenu.library.disabled or something. I can't find a settings value in Scalos or popupmenu that disables it any other way.

To get back the default options, you need to go to Settings->Scalos->Menus and load up the default English (found in Prefs:Presets/Scalos/Menu.pre) then save.

In the GAAE 68K LITE OS35 OS39, you can disable it by going to Settings->Components->MagicMenu->Disabled.

Last edited by Bloodwych; 01 June 2011 at 11:48.
Bloodwych is offline  
Old 01 June 2011, 19:55   #5
Gordon
Settler
Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Serf City
Posts: 1,450
Thanks everyone but none of the suggestions fully solved. Renameing Libsopupmenu.library stopped the pop up menu but the top menu was still ClassicWB style. I cant find any option for magic menu.
Gordon is offline  
Old 01 June 2011, 20:26   #6
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Read the third line I posted above.

That reverts the top menu back to standard.
Bloodwych is offline  
Old 01 June 2011, 20:39   #7
Gordon
Settler
Gordon's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Serf City
Posts: 1,450
That worked Thank you! I misunderstood that to mean go back to having a pop up menu again.
Gordon is offline  
Old 01 June 2011, 21:40   #8
Bloodwych
Moderator

Bloodwych's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: I'm behind you!
Posts: 3,763
Woops, yeah, I could have worded that better.
Bloodwych is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Towdie - The classic Dizzy style game is back to impress with a kickstarter Neil79 Retrogaming General Discussion 6 31 May 2013 17:02
[Found: Transplant] Asteroids style game with weapon upgrading system blabla2k Looking for a game name ? 12 21 March 2009 23:58
Workbench-Style GUI System for the Nintendo DS ant512 Retrogaming General Discussion 5 21 April 2008 21:19
Ok ---Im ready to be transported back.back.back to the 90s. Check out what Ive got. nc88keyz Amiga scene 9 12 January 2008 23:58
System is not validated! FFS (and I dont mean fast file system!) Macca support.Hardware 11 11 June 2007 14:04

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 14:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.10873 seconds with 15 queries