English Amiga Board


Go Back   English Amiga Board > Support > support.WinUAE

 
 
Thread Tools
Old 25 March 2011, 02:56   #1
Si-Pie
Registered User
Si-Pie's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Newcastle Under Lyme/England
Age: 42
Posts: 93
Smile Display Problem with WinUAE 2.3.1

I seem to have a problem with the display when using workbench 1.3 on WinUAE 2.3.1. I have never encountered this problem before with previous versions but since I installed 2.3.1 the workbench 1.3 screen is too far to the left. I dont seem to have this problem with any other games or workbench 3.1 just with 1.3. Anyone have any idea why? Anyone have a similar issue? I have attached a image of the screen so you can see what I mean and also a image of my display settings on WinUAE.

Hope someone can help
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Workbench.jpg
Views:	199
Size:	66.5 KB
ID:	28184   Click image for larger version

Name:	Display Settings.jpg
Views:	197
Size:	242.5 KB
ID:	28185  
Si-Pie is offline  
Old 25 March 2011, 09:02   #2
Toni Wilen
WinUAE developer
 
Join Date: Aug 2001
Location: Hämeenlinna/Finland
Age: 45
Posts: 23,640
You sure it isn't supposed to be like that? WB 1.x preferences program allows that kind of screen positioning.

Check also filter settings, defaults change between versions, especially if your config file is really old (=not saved with some older 2.x versions)
Toni Wilen is offline  
Old 25 March 2011, 19:42   #3
Si-Pie
Registered User
Si-Pie's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Newcastle Under Lyme/England
Age: 42
Posts: 93
Thanks for the reply Toni. I totally forgot about changing the screen position in the prefs program in Workbench and yep that fixed it . Its strange as its always been ok but it only changed when I installed Winuae 2.3.1 It must be as you said the defaults changed with the latest version. Thanks for your help again.
Si-Pie is offline  
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
display problem! help please! Gordon support.Hardware 3 06 September 2009 23:09
Problem with graphic display in WinUAE.... nikvest support.WinUAE 9 28 October 2007 13:20
winuae 1.1.1.0 open gl display problem kleggnut support.WinUAE 3 04 February 2006 15:11
winuae windowed display problem!!! Unregistered support.WinUAE 4 18 November 2004 14:01
Display problem abelthorne support.WinUAE 1 25 November 2003 14:25

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +2. The time now is 20:22.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
Page generated in 0.06016 seconds with 14 queries